cases and there screws - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-11-2006, 02:03 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 39
Default cases and there screws

do ALL computer cases come with screws..?

I am thinking of buying this case
but the only thing is...it dosent show if screws are included. On other cases it shows screws...

this one dosent have a pic of any screws...any idea if it cums with screws or not..?
__________________

thebattosai is offline  
Old 11-11-2006, 02:54 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 39
Default

also....is it possible to install both a SATA hard drive and a IEDE hardrive?

i have a 80 gig iede and a 320 gig sata...i wanna instal both and have the operating system on th 320 sata...is this possible?
__________________

thebattosai is offline  
Old 11-11-2006, 05:57 AM   #3 (permalink)
Yek
T.F's Resident Cool Guy...
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,613
Send a message via AIM to Yek Send a message via MSN to Yek Send a message via Yahoo to Yek
Default

yes i am pretty sure this one comes with screws , i checked another image on amazon.com and it comes with screws
Yek is offline  
Old 11-11-2006, 06:40 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 39
Default

one final question.
i have a pc now with 1 hard drive(eide). I am about to put together a custom computer with a new SATA 320 gig drive.

i am not sure if i can find a operating system now and dont really have the funds to buy a new one....

can i jus use my old hard drive in the computer i use now and set it to the first boot device ...and use that as the normal operating system and use the 320 gig drive as storage( jus as a normal hard drive) ?
thebattosai is offline  
Old 11-11-2006, 07:37 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,829
Default

it depends.
Is it the same parts? if so then yes.
If its different parts and you use that hard drive your going to get the blue screen of death.

If you build a new pc and use a hard drive from another pc you have to format and redo it.
Norcent is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.