cases - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-05-2006, 11:13 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Default cases

i was just wondering, if i purchase this case http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811129155 is the power supply going to be ok with buying an amd 3200 and geforce 6800 card, thanks for the help
__________________

Twopar is offline  
Old 02-05-2006, 11:42 AM   #2 (permalink)
Do work.
 
molsen's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 1,177
Send a message via AIM to molsen
Default

well it has dual 12v rails it looks like and has 15A on one and 17A on the other. That's pretty good amperage rating and Antec seems to make solid PSUs. I think you'll be okay. Several of the reviewers have more demanding hardware and said the PSU was good.
__________________

__________________
http://mattjolsen.tumblr.com
flickr

Intel E8400 @ 3.78ghz
8gb (4x2gb) G.SKILL DDR2 1600 @ 420mhz, 5-5-5-12
ASrock P43Twins1600 (hates RAM dividers)
WD Caviar 500gb + 250gb hdd, 32mb cache
eVGA 7900gs @ 585/1700mhz
OCZ GameXStream 600w PSU
Sound Blaster X-Fi Platinum
Cooler Master Centurion 5 case
molsen is offline  
Old 02-05-2006, 10:06 PM   #3 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

Quote:
is the power supply going to be ok with buying an amd 3200 and geforce 6800 card, thanks for the help
450W will handle it fine.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-05-2006, 10:22 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 841
Default

You can definetly trust the PSU if it says "Antec" .
__________________
NathanM is offline  
Old 02-06-2006, 12:46 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 233
Send a message via AIM to FunkMaster66
Default

Quote:
Originally posted by NathanM
You can definetly trust the PSU if it says "Antec" .
ya NathanM is right antec power supplys are good it should handle it fine.
__________________
Amd Sempron 2500+
ECS K7VTA3 mobo
1 gig Ram
Asus N6600
Antec 300 Watt PSU
19\" LCD
Logitech Mouse & Keyboard
Antec SOHO sx1030 Server
FunkMaster66 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.