Capped bandwith - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-24-2006, 10:23 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 52
Send a message via AIM to sonanse Send a message via Yahoo to sonanse
Unhappy Capped bandwith

i was recently told that my new motherboard might have capped bandwith on my new graphics card. my 3d mark05 score was 7450 with the spec that i have now. the thing i would like know is what company of a motherboard should look at for or what specs do i have to look out for in a motherboard involing the bus speed. also i thought it might be power realted or the card itself so i didn't overclock the card hopeing if there is a problem they will give me a new one. As of right now it's a pci X16 please tell me your thoughts on this.

it might because i got the cheap part that i could get since i this was a buget box in all 800+ i spend on new stuff.
__________________

__________________
Gcard:XFX Geforce GeForce 7900 GT EXTREME (520MHz)
Ram:PNY OPTIMA 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR
cpu:AMD Athlon 64 3700 2.2ghz oc to 2.4ghz
psu:ASPIRE ATX-AS520W
mobo:BIOSTAR TForce6100
please don\'t ***** about how laggy you are on FEAR i beat the game on 640x480 at 20fps!! old computer(pci radeon 9250)

so please save your computer hardship about framerates unless your have a card lower than this
sonanse is offline  
Old 04-24-2006, 10:45 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 326
Send a message via AIM to dipique
Default

I doubt your mobo is capping anything out. The only thing you could improve is getting a mobo that supports faster memory.

Dan
__________________

dipique is offline  
Old 04-24-2006, 01:14 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 237
Default

"it might because i got the cheap part that i could get since i this was a buget box in all 800+ i spend on new stuff."

it just might be...
Tordenskjold is offline  
Old 04-26-2006, 02:29 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 52
Send a message via AIM to sonanse Send a message via Yahoo to sonanse
Default

kinda of figured that but i will live for a another 2-3 years with this computer
__________________
Gcard:XFX Geforce GeForce 7900 GT EXTREME (520MHz)
Ram:PNY OPTIMA 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR
cpu:AMD Athlon 64 3700 2.2ghz oc to 2.4ghz
psu:ASPIRE ATX-AS520W
mobo:BIOSTAR TForce6100
please don\'t ***** about how laggy you are on FEAR i beat the game on 640x480 at 20fps!! old computer(pci radeon 9250)

so please save your computer hardship about framerates unless your have a card lower than this
sonanse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.