cannot get any monitor to work on Comp - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-16-2006, 09:55 PM   #21 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 438
Default

Is this your first build? If it is than The fist thing to do would be to check and make sure all Power connecters are connected to the mobo. if not then it will do stuff like this. I know because my first build i went crazy tring to find out why I had no video.
__________________

harley3344 is offline  
Old 02-16-2006, 10:01 PM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 640
Send a message via AIM to schulz269
Default

oh also jsut thinking about PSU's also make sure that ur mobo is has the right PSU connection i mean like 20pin mobo to a 20pin psu connection same wiht 24 to a 24. that also might be a problem
__________________

__________________
IMG]http://img213.imageshack.us/img213/9546/venomcopycghkcgto8.png[/IMG]
Heatware:
http://www.heatware.com/eval.php?id=47066
schulz269 is offline  
Old 02-16-2006, 10:41 PM   #23 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 18
Default

none of that stuff worked, and i checked all power connections. Yes this is my first build but i do not believe i have done anything wrong, its just a matter what i have to do to get it to work. Please any further info would be greatly appreciated.
adamrund is offline  
Old 02-16-2006, 11:03 PM   #24 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 640
Send a message via AIM to schulz269
Default

Does the motherboard POST?
__________________
IMG]http://img213.imageshack.us/img213/9546/venomcopycghkcgto8.png[/IMG]
Heatware:
http://www.heatware.com/eval.php?id=47066
schulz269 is offline  
Old 02-17-2006, 12:15 AM   #25 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 18
Default

Nope not at all
adamrund is offline  
Old 02-18-2006, 04:32 PM   #26 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

reset your bios. see my sticky.
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 02-18-2006, 05:20 PM   #27 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 18
Default

already have tried that, it didn't work. I took the battery out for 30 seconds (while power was off) then put it back in, and tried starting it. No display still...thanks for the help though, any other thoughts?
adamrund is offline  
Old 02-19-2006, 03:08 AM   #28 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

pull all the RAM out and turn it on. if it doesn't respond with a beep code blame the motherboard. i think its either the ram or the graphics card though.
Nitestick is offline  
Old 02-19-2006, 05:36 AM   #29 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 640
Send a message via AIM to schulz269
Default

I would just Rma that motherboard and get a new one and see if that is the problem, as you stated that graphic card worked on another computer when u put it in that one so i would blame the motherboard send it back and get a replacement
__________________
IMG]http://img213.imageshack.us/img213/9546/venomcopycghkcgto8.png[/IMG]
Heatware:
http://www.heatware.com/eval.php?id=47066
schulz269 is offline  
Old 02-19-2006, 06:17 AM   #30 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

oh, i didn't read that he tried it on another mobo. i tried to but i'm on a dodgy comp with a dodgy mouse that kept on skipping past what i wanted to look at so i gave up and just posted
__________________

Nitestick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.