call of duty 2- can this pc run it? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-29-2006, 01:02 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 506
Default

I don't know why people need to start a thread about whether or not a computer will play a certain game when all they have to do is look at the requirements of the game.
__________________

cedjunior is offline  
Old 05-29-2006, 02:02 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

some people havent a clue what some of these things mean, i know when i first started i didnt know what drect x capable and 3d draw and all that meant.
__________________

__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 05-29-2006, 06:48 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2006
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 299
Default

Quote:
Originally posted by FlashDude
If you upgraded to 1gb of ram and got a decent AGP card it would work fine.
Actually, i have an old dell dimension 8200 from 4 years ago and it only has 256MB of ram and a video card that's much lower than the specs on the back of the case and it runs cod2 perfectly fine.
Millenniumtiger is offline  
Old 05-30-2006, 01:29 AM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 793
Default

what do u mean a video card lower than the requirments?

COD2 would run ona freakin Geforce 2! thats about as low as it gets especially for a gamae like that, I personally wouldn't run it on anything lower than a Geforce 5500.
__________________



\"I may or may not have put a loaf of bread in the dish washer\"
\"Once you go white a trailer is in sight\"
COD2_fanatic is offline  
Old 05-30-2006, 02:02 AM   #15 (permalink)
Super Techie
 
sailpog's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 498
Default

ok cheers no need for aany more replies in the end im actually gona build a pc for gaming cheers for your help and well said: æArchOAngelæ
CHeers
__________________
<A HREF="http://www.mysearchfunds.com/banner.asp?friend=43585">
<IMG SRC="http://www.mysearchfunds.com/banners/60x120.gif" BORDER="0">
</A>
sailpog is offline  
Old 05-30-2006, 08:54 AM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 20
Send a message via AIM to Ajax117
Default

gl with that : ]
__________________

Ajax117 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.