buying new graphic card - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-27-2005, 04:22 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 153
Default

Quote:
Originally posted by mikako
i just brought a 6600gt buh it didnt work the fan didnt move

the reason i change graphic card becos the other 1 stop working the fan didnt move aswell and the screen never goes on

is the card i jsut brought faulty or is it motherboard or psu problems

my psu is 320 watts

i put a geforce 2 into it and it worked

help me please
I'm guessing it's your PSU..although my 120W PSU at least booted up a 6600gt, even though it didn't really work..

Look around for a good 400W+ PSU.
__________________

Kilew is offline  
Old 10-27-2005, 04:23 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 21
Default

wat is DOA and how can dis be fixed

http://www.centrecom.com.au/catalog/...379b16c2c3e053

will dat do
__________________

mikako is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.