Buy from a well know dealer - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-20-2006, 12:04 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Nov 2003
Posts: 923
Default Buy from a well know dealer

I recently purchased some hard drives from a site They had pretty good prices on oem hard drives not refurbished so I was told. Anyway I bought several and have used them in computers. All but one have worked great. The one when it was cold would not get past the splash screen. You would have to restart it from 5-10 times before it would go into the os. When in the os there were no problems what so ever as it would run great until it was shut off. Before we figured out that it was the hd I switched out the mobod, memory, cpu, dvd drive, floppy, and cables. When nothing changed I knew it had to be the hd. I then called to have it warrantied and find out it is a refurb pulled from a Compaq. They were just ready to warranty it even though my warranty had expired (90days refurb) when they realized they couldn't do it because it had been previously owned. Its manufacture date is only in November so it is not that old. I am using it as a slave in my computer where it works great, but for some reason it wouldn't work with the other system I built which by the way was 2000 pro os. Anyone have any ideas why it would do all this and work great when warm and work great as a slave? Also, buy from noteable dealers. I will.

ASUS VS248H-P Black 24" Monitor, GIGABYTE GA-Z68X-UD4-B3 LGA 1155 Intel Z68,
CORSAIR Vengeance 16GBCMZ16GX3M4A1600C9, MSI N460GTX Hawk GeForce GTX 460 (Fermi) 1GB
Intel Core i7-2600K Sandy Bridge 3.4GHz OC to 4.0GHz, NZXT Sentry Mesh Fan Controller
Koutech IO-RCM621 Front Panel Multi-format Card Reader, Asus BW-12B1ST Internal Blu-ray Writer
Crucial M4 CT256M4SSD2 2.5" 256GB SATA III SSD, HITACHI Deskstar 7K3000 HDS723020BLA642 2TB
HITACHI Deskstar 7K3000 HDS723020BLA642, Western Digital 2 TB HDD
OCZ OCZ750FTY 750W Fatal1ty Series Power Supply 750 Watts,
CORSAIR H40 120mm High Performance Liquid CPU Cooler, Antec P183 V3, Windows 7 Pro Retail
Windows 7 7.8 rating.
ingeborgdot is offline  
Old 04-20-2006, 12:13 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
FlashDude's Avatar
Join Date: Apr 2006
Location: NB, Canada
Posts: 1,232
Send a message via MSN to FlashDude

I had a fujitsu do that as well and then it eventually stopped working all togeather (the system stopped booting even with it as a slave, after about 2 months) So just gave up on it. Did you try installing the os another time? I though for sure it was a bad install but formatted it a few times and still had the same problem.
FlashDude is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.