Building PC...Need Suggestions - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-04-2005, 07:05 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default

Quote:
Originally posted by ManuelJ
About case fans: how many should I get?
your case comes with fans.....
__________________

__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 10-04-2005, 07:12 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 39
Default

I still haven't gotten this question answered:

I'm going to be using an Athlon 64 x2 4200,

I know it's possible to alter the bios and get it to recognize both cores, but does anyone have any experience or really know about it?

Is it fairly complicated? I was looking at this board:

MSI K8N Neo4/SLI

It's lookin pretty solid. Should I be good? Not lookin to overclock but I want it to perform with a 6800GT and some more bells and whistles
__________________

Hawkk is offline  
Old 10-04-2005, 07:14 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 39
Default

PS: I hear all this hype about the LanParty boards, how would they compare with MSI, in respect to performance and use of x2 tech?
Hawkk is offline  
Old 10-08-2005, 08:48 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 11
Default

Quote:
Originally posted by GuitarFreak1857
your case comes with fans.....
Nope, not all cases are sold with fans. For example the Chieftec Dragon, wich is what Im interested in right now.

http://www.tigerdirect.com/applicati...Sku=DRG-C-Y-AL
ManuelJ is offline  
Old 10-09-2005, 10:06 AM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
GuitarFreak1857's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Virginia
Posts: 1,847
Default

oh sorry because every case i've ever owned has came with case fans.
__________________
My Gaming Desktop
Abit IP35-E

Intel Core2 Duo E8400 (Thermalright Ultra-120)
Mushkin 2x2GB DDR800 RAM

eVGA GeForce 8800GTS
Creative X-Fi Gamer Edition
Western Digital Caviar 250GB 7,200RPM
Western Digital Caviar 640GB 7,200RPM
OCZ 720W ModStream
Lian Li PC-7A
Windows XP Professional x64 Edition
GuitarFreak1857 is offline  
Old 10-09-2005, 02:16 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 38
Default

Quote:
Originally posted by Hawkk
I still haven't gotten this question answered:

I'm going to be using an Athlon 64 x2 4200,

I know it's possible to alter the bios and get it to recognize both cores, but does anyone have any experience or really know about it?

Is it fairly complicated? I was looking at this board:

MSI K8N Neo4/SLI

It's lookin pretty solid. Should I be good? Not lookin to overclock but I want it to perform with a 6800GT and some more bells and whistles
You just have to flash the latest bios on the mobo. It should be explained very well in your mobo manual. Thats all.

And lol, your system will run like hell imo
wotter is offline  
Old 10-09-2005, 02:27 PM   #17 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

if you get the MSI one, you can flash your bios through windows. you have to download LIveupdate on the mobo cd. and it is really really easy, i just flashed my bios. and it was superb!
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 10-09-2005, 03:32 PM   #18 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 153
Default

Quote:
Originally posted by PZEROFGH
if you get the MSI one, you can flash your bios through windows. you have to download LIveupdate on the mobo cd. and it is really really easy, i just flashed my bios. and it was superb!
But how does he even get to Windows if the motherboard doesn't recognise the processor? Or does it just not recognise one of the two cores?
Kilew is offline  
Old 10-09-2005, 05:12 PM   #19 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

i belive it just recongnizes one core.
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.