Big Problem... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-26-2008, 10:38 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
Exclamation Big Problem...

Hey everybody, i'm trying to figure out why in the heck my computer will boot up but the picture wont be sent to my monitor!!'s what i gots...

bfg nforce4 ultra. socket 939
i have an AMD rated at like 2.0ghz
2 gigs ram
and an ASUS 512 mb EAH/HTP/Radeon HD 3450 PCI Express x16.

i can feel the gpu spinnin, it just wont send a signal to my 19" sharp televisoin/monitor through VGA or DVI-HMDI. i dont get it...its kinda givin me a huge headache....

the computer boots up fine...keeps runnin strong...just nothing on my screen.

any suggestions????

frankthe1987tank is offline  
Old 10-26-2008, 10:44 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Jul 2008
Location: Long Island, NY, USA
Posts: 881
Send a message via AIM to Ethan_Kaizer Send a message via MSN to Ethan_Kaizer
Default Re: Big Problem...

Can you give any more details? How and when did this problem start? Did it happen at random? Is the motherboard posting (Hearing beeps when you turn on the computer)? Has the GPU worked before?

Ethan_Kaizer is offline  
Old 10-26-2008, 10:48 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
skylinegtrv98's Avatar
Join Date: Aug 2008
Posts: 65
Default Re: Big Problem...

Is this a brand new build? Cause it sounds like a problem that I had before...try booting your computer with only one stick of ram...and try it in each of the memory slots to see if you can get it to post
skylinegtrv98 is offline  
Old 10-27-2008, 06:53 PM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

Trotter's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 30,954
Default Re: Big Problem...

Is this the "Frank the Tank" I know via BF2?

Definitely give us a few more details. New card, same card you've had? Does the board have integrated graphics? Have you shut them off? Can you get a picture through the onboard graphics?

Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / EVGA GTX 760 2GB
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB / WD Red 3TB
G.SKILL Ripjaws 2x2GB DDR3 1600 - Crucial Ballistix Tracer 2x2GB DDR3 1600
Win7 Ult 64-bit - Func MS3 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard

R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
had to format my computer and i have a big problem! nastsystems Microsoft Windows and Software 14 10-15-2008 12:06 PM
Big PROBLEM!!! vanquish Viruses, Spyware and Malware 1 09-25-2008 08:21 PM
Serious computer problem. HeeRoMaKi Hardware Repairs and Troubleshooting 71 07-28-2007 10:42 PM
Dhcp leasing problem Kloppstock Computer Networking and Internet Hardware 12 05-13-2007 06:13 PM
cant find the problem... Jhill1 Hardware Repairs and Troubleshooting 13 05-07-2007 03:51 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.