this or better - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-18-2006, 08:10 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 374
Default this or better

i found this http://www.tigerdirect.com/applicati...458745&CatId=0
can someone try and find something that is in that price range I don't really want to spend much more or if possible something a little less would be nice but around that I can afford thanks
__________________

__________________
2 B old and wise U must 1st be young and stupid
Trinity ATX Mid-Tower Case, Blue neon, ASUS MOBO, Intel E8400 dual core @ 3.96GHz, 4GB RAM, 2 ATI HD 3870s Xfire, 74GB Raptor HDD w/XP, 320GB HDD w/Games, 250GB HDD w/ windows 7, 2TB external HDD, 750W psu, on a Panasonic 46" Plasma and 24" Gateway lcd as 2nd
AMD6415 is offline  
Old 09-18-2006, 09:15 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814102022

donno if its better or not... i'd guess it is...
__________________

__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 09-18-2006, 09:19 PM   #3 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

Comparison between the two:
http://www.gpureview.com/show_cards....=443&card2=415
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 09-18-2006, 09:52 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

those comparisons don't really mean anything without benchmarks...

(if there are benchmarks in the links i'm too lazy.. )
__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 09-18-2006, 10:09 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 374
Default

can I use ATI with an Nvidia Nforce 4 motherboard?
__________________
2 B old and wise U must 1st be young and stupid
Trinity ATX Mid-Tower Case, Blue neon, ASUS MOBO, Intel E8400 dual core @ 3.96GHz, 4GB RAM, 2 ATI HD 3870s Xfire, 74GB Raptor HDD w/XP, 320GB HDD w/Games, 250GB HDD w/ windows 7, 2TB external HDD, 750W psu, on a Panasonic 46" Plasma and 24" Gateway lcd as 2nd
AMD6415 is offline  
Old 09-18-2006, 10:33 PM   #6 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

yes
__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 09-19-2006, 10:26 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 374
Default

well then which one do you guys like better the ATI or the Nvidia mostly for games
__________________

__________________
2 B old and wise U must 1st be young and stupid
Trinity ATX Mid-Tower Case, Blue neon, ASUS MOBO, Intel E8400 dual core @ 3.96GHz, 4GB RAM, 2 ATI HD 3870s Xfire, 74GB Raptor HDD w/XP, 320GB HDD w/Games, 250GB HDD w/ windows 7, 2TB external HDD, 750W psu, on a Panasonic 46" Plasma and 24" Gateway lcd as 2nd
AMD6415 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.