Best Graphics Card that uses AGP slot? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-09-2006, 11:14 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Default Best Graphics Card that uses AGP slot?

I have an old computer and I want to upgrade the graphics card. At the moment I have a 32 meg, but my motherboard only has pci slots and an AGP slot. So what is the best graphics card I can get that uses an AGP slot rather than a PCI express. Nothing too recent, I don't want to be paying anymore than $100. I was thinking a GeForce 4?
__________________

jena-tahlia is offline  
Old 11-10-2006, 12:07 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 7
Default

A wise choice especially for gamers.
Be sure you update your direct x to at least 8.1 and do an update to the newest driver the card will work with.
__________________

visionof is offline  
Old 11-10-2006, 12:13 AM   #3 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

Lol are you kidding me? Are you guys working together or something? a Geforce 4? for $100? They are like 30 bucks. Get a x800gto, or a x1600 they are under $100 and they are good performers. Way better than a geforce 4.
__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 11-10-2006, 12:29 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6
Default

should get a geforce 2 they are better
K. O'Rielly is offline  
Old 11-10-2006, 12:30 AM   #5 (permalink)
Vinsanity
 
BiGyLiLuPdAmIdL's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: West Coast Cali
Posts: 1,234
Send a message via AIM to BiGyLiLuPdAmIdL
Default

Quote:
Originally posted by K. O'Rielly
should get a geforce 2 they are better
lol wtf? now i know you guys r just trying to mess around, cuz of you post count is low, you guys are new members.
__________________
New build in progress, but this is what I got for now:
-AMD x2 5200+
-Asus M3A78-EM AM2+
-Buffalo 2x1gb ddr2 800
-Hitachi 250gb Sata HDD
-Antec Minuet Case w/ 350w psu
-Windows 7 Home Premium 64 bit
BiGyLiLuPdAmIdL is offline  
Old 11-10-2006, 12:35 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6
Default

might as well get a whole new system while ure at it. i recomend the u get an Intel 8088
K. O'Rielly is offline  
Old 11-10-2006, 05:30 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Default

Quote:
Originally posted by BiGyLiLuPdAmIdL
Lol are you kidding me? Are you guys working together or something? a Geforce 4? for $100? They are like 30 bucks. Get a x800gto, or a x1600 they are under $100 and they are good performers. Way better than a geforce 4.
Yeah I know that GeForce 4 isn't worth $100, I just wanted to know if anything better would fit in that slot... for under $100.
jena-tahlia is offline  
Old 11-10-2006, 05:31 AM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Default

Quote:
Originally posted by K. O'Rielly
should get a geforce 2 they are better
Um, that is the one I have I think...
jena-tahlia is offline  
Old 11-10-2006, 05:47 AM   #9 (permalink)
There and Back again
 
Nukem's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,402
Default

6600GT
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130059

X1600PRO
http://www.newegg.com/Product/Produc...2E16814161003R

6800
http://www.compuvest.com/Description...Er7?iid=249240
__________________



Dell 4K S2817Q / Logitech Z-680 / Func MS3 Mouse / Corsair K70 LUX rgb
NZXT Source 530 / i5-7600K / Corsair H100i v2 / ASRock Z270 Extreme4
SM951 M2 256GB / 850 evo 1TB / Seagate 2TB / WD 2TB
2x16GB Vengeance LPX DDR4 3000 / evga Classified GTX 980 ti / Seasonic M12II 850W

Nukem is offline  
Old 11-10-2006, 05:49 AM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Default

Oh by the way, i mean AU$... so i guess anything shipping from the US is out of the question... unless it is on e-bay for like $10
__________________

jena-tahlia is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.