Bad Mobo? Plz help! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-25-2007, 06:23 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2007
Posts: 7
Default Bad Mobo? Plz help!

Heya my friend ordered alll the parts for his new PC, and i built it all today. Went to start it up first time and black screen, no output from vid. card...tried card in another computer and it worked fine...The card was getting power (i also tried another card in the same slot, no video) but i think the pci-e x16 slot was bad or just the mobo in general...Does it seem like the mobo is whats at fault here? Everything else works fine, cept no picture, or no beeps...the mobo is a gigabyte ga-p35-ds3l s series. We got a geforce 8800gts card in with 4gig of DDR2 pc2 6400 (4sticks) and a lga775 core2 duo e6850 3gig. Any help would be appreciated!

smileysays is offline  
Old 10-25-2007, 08:13 PM   #2 (permalink)
Inquiry - The Dark Cheese
darksideleader's Avatar
Join Date: Feb 2007
Posts: 953
Default Re: Bad Mobo? Plz help!

what power supply u got?

darksideleader is offline  
Old 10-25-2007, 11:22 PM   #3 (permalink)
Super Techie
Join Date: Oct 2006
Posts: 330
Default Re: Bad Mobo? Plz help!

Try booting without the ram. And see if you get the bios. If that doesn't work uninstall everything and only install the bare esentials you need to boot the bios so no CDrom or anything like that and see what happens
CPU: e6320 W/ Zalman CNPS9700 @ 2.8
RAM: 2gigs G. Skill HZs
VID: EVGA 8800 GTS 640mb @ 625/1025
HD: WD1600YS
nerdygeek is offline  
Old 10-30-2007, 03:38 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2007
Posts: 7
Default Re: Bad Mobo? Plz help!

thats what someone else said, so i will try that..its a ocz gamestream 600w with i guess 18A on each 12v rail or whatever...but i did unplug most things and got a real loud beeping noise accompanied by it powering on and off, and it was really loud, so now imma try to jus boot with the cpu, psu, cooler, and case and see what happens
smileysays is offline  
Old 10-30-2007, 03:40 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
veg1992's Avatar
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Bad Mobo? Plz help!

EDIt: Delete please.. wrong place.. stupid tabbed posting:
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.

.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 10-30-2007, 07:25 PM   #6 (permalink)
Master Techie
Join Date: Jul 2007
Location: San Jose, California
Posts: 2,456
Send a message via AIM to phucng_10 Send a message via Yahoo to phucng_10
Default Re: Bad Mobo? Plz help!

What's happening here is your video card isn't working?
|phucng_10's WM|
phucng_10 is offline  
Old 10-31-2007, 01:44 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2007
Posts: 7
Default Re: Bad Mobo? Plz help!

nah the vid card works in a other PC, i unplugged everything except the CPU power, mobo power, and the case connections and it flashes on and off with no beeping whatsoever, and there isnt any ram in it so it should be beeping because the lack of ram. We just trying to figure out if we need 2 order a new mobo or not. Thanks!
-But yea the problem is a lack of video output when it wasnt flashing on and off, but now it is flashing on and off and on and off and so on lol..No beeping whatsoever, and the power button wont work to shut it off.

smileysays is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
semi-final build plan (with some issues) plz giv input Cheeseking25 New Systems | Building and Buying 14 10-15-2007 09:03 PM
iifecca.dll - can't remove it, NOD32 says its bad? Akumajin Viruses, Spyware and Malware 3 10-05-2007 03:41 AM
static and my mobo funkywaggnelz New Systems | Building and Buying 10 06-12-2007 02:03 PM
Plugging wires in the mobo power panel incorrectly piggysmile Hardware Repairs and Troubleshooting 2 05-25-2007 08:17 PM
cannot install vista.. got a dell mobo siddanth3 New Systems | Building and Buying 13 04-30-2007 05:05 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.