ATX case help!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-14-2006, 12:10 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default ATX case help!!

How can I tell if I have an ATX case? Is it written on the case? HELP!
__________________

teknikull is offline  
Old 07-14-2006, 12:26 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 190
Send a message via AIM to the yellow one
Default

it's easier to comparing it to some other form factor. first form factor AT and ATX if you have power supply in the case. if only one big power supply goes to the motherboard than it's an ATX if there're two then it's AT. and no need to mention those small form factors because the're small. also besides ATX there're mini ATX and extended ATX which i am having right now. however it's easier if you could provide some pictures.
__________________

__________________
I am the yellow one.
the yellow one is offline  
Old 07-14-2006, 12:32 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default

I have one power supply 235W im lookin to upgrade to this:

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817182006
teknikull is offline  
Old 07-14-2006, 12:37 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 190
Send a message via AIM to the yellow one
Default

have you determinded which form factor case you have? and that PSU is good for light use of computer like word proccessing go online and stuffs liket hat nothing fancy except the price.
__________________
I am the yellow one.
the yellow one is offline  
Old 07-14-2006, 12:43 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default

I have a short budget but all I want is a reliable PSU to play World of Warcraft. Mainly to power this:

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130278
teknikull is offline  
Old 07-14-2006, 12:52 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 190
Send a message via AIM to the yellow one
Default

ha. years ago my firend gave me the same card. don't know how the video card would perform because i don't play that game and don't know if it's a resource hungry game or just a anything can play it game,
__________________
I am the yellow one.
the yellow one is offline  
Old 07-14-2006, 01:10 AM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default

it only takes a 32mb graphics card...
teknikull is offline  
Old 07-14-2006, 01:16 AM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 190
Send a message via AIM to the yellow one
Default

did you get it on the gaming box? something like the minimum requirement? if you always look at things like that because you don't have a very good system. DO NOT look at the minimum go to the recommemded.
__________________
I am the yellow one.
the yellow one is offline  
Old 07-14-2006, 01:52 AM   #9 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default

reccommended is 64mb graphics....
teknikull is offline  
Old 07-14-2006, 01:56 AM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 209
Default

recommended is:
pentium4 1.5GHZ- I have pentium4 1.6GHZ
1024mb RAM- I have 768mb RAM
64mb graphics- Hoping to get 256mb graphics
__________________

teknikull is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.