Athlon II X3 or X4? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-26-2010, 11:32 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
BurningSkyline's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Saint Paul Park, MN
Posts: 139
Default Re: Athlon II X3 or X4?

I didn't read because I'm not reading multiple lines of unnecessarily italicized font. Plus I saw that case in there. The case is ugly, and the power supply is garb. (derp)
I won't risk my components because of a cheap case PSU.

EDIT:
Quote:
Actually give it a look before you completely ignore me. You've discovered a pet peeve.
- I was typing out my post when you posted it.
__________________

BurningSkyline is offline  
Old 11-26-2010, 11:43 PM   #12 (permalink)
Intelligent Metalhead
 
redfish's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: North Shore Massachusetts
Posts: 345
Default Re: Athlon II X3 or X4?

Then get a different case/psu. It's not that big of a deal.

Did you say that you didn't read because of the links? Uh... go to the link I just posted. The links actually work. Check out the components, why dont you, before you discount my build completely? I don't understand... here you are making both of our evenings unnecessarily difficult/expensive/irritating, with absolutely no gain to you whatsoever.
__________________

__________________
AMD FX-8350 Black Edition
ATI Radeon R9 280 x2 Crossfire
ASUS Sabertooth 990FX
Corsair Vengeance 1866MHz 2x8GB
EVGA Supernova 850 G2
Corsair H80i
Cooler Master HAF 932

redfish is offline  
Old 11-26-2010, 11:49 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
BurningSkyline's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Saint Paul Park, MN
Posts: 139
Default Re: Athlon II X3 or X4?

Quote:
Originally Posted by redfish View Post
...
...
edit: whoops sorry the links don't work- but take a look at the original post in the thread titled "Should I buy these computers?" in this same forum.
Yeah, I said the links didn't work alright.

Anyways, Do you know of any good semi-modular PSU's for under $75?
Graphics card will be a GT 220 - Until I can afford a GTX 460.
BurningSkyline is offline  
Old 11-27-2010, 12:03 AM   #14 (permalink)
Intelligent Metalhead
 
redfish's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: North Shore Massachusetts
Posts: 345
Default Re: Athlon II X3 or X4?

You looked at the other link? To the original post, where the individual links worked? I highly recommend you do, unless you want to inconvenience yourself.

The PSU's you asked for:
Newegg.com - OCZ Fatal1ty OCZ550FTY 550W ATX12V v2.2 / EPS12V SLI Ready 80 PLUS Certified Modular Active PFC Power Supply
Newegg.com - Antec TruePower New TP-650 650W Continuous Power ATX12V V2.3 / EPS12V V2.91 SLI Certified CrossFire Ready 80 PLUS BRONZE Certified Active PFC "compatible with Core i7/Core i5" Power Supply
Newegg.com - OCZ ModXStream Pro OCZ500MXSP 500W ATX12V V2.2 / EPS12V SLI Certified CrossFire Ready 80 PLUS Certified Modular Active PFC Power Supply compatible with core i7

If you really are that confused and/or lazy, here- I'll copy and paste the links for you here.
CPU+mobo: http://go.techist.com/?id=2305x57508...3DCombo.547230
GPU and win7 Pro: http://go.techist.com/?id=2305x57508...802.14-102-875
and here's a combo with the OCZ PSU listed above and some DDR3 RAM. http://www.newegg.com/Product/ComboD...t=Combo.545739
Now you can get whatever case you want and not have to look at the ugly smilodon. Note that this does not include HDD. you'll have to accomodate for this in your budget. Don't forget the HSF. If you're rock-bottom on budget, here's a cheap $10 one: http://go.techist.com/?id=2305x57508...82E16835150087
I suggest you get that $20 Xigmatek one tho- comes w/ TIM and free shipping.

There. Ya happy now?
__________________
AMD FX-8350 Black Edition
ATI Radeon R9 280 x2 Crossfire
ASUS Sabertooth 990FX
Corsair Vengeance 1866MHz 2x8GB
EVGA Supernova 850 G2
Corsair H80i
Cooler Master HAF 932

redfish is offline  
Old 11-27-2010, 01:11 AM   #15 (permalink)
!!GAMER!!
 
fr34ky's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Southeast,AZ
Posts: 509
Default Re: Athlon II X3 or X4?

Is modular that important? Besides management. Does it have better protection?
__________________
fr34ky is offline  
Old 11-27-2010, 02:50 AM   #16 (permalink)
True Techie
 
BurningSkyline's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Saint Paul Park, MN
Posts: 139
Default Re: Athlon II X3 or X4?

Maybe I'm not happy because you keep posting garbage parts.

Plus, I never asked for a build. I asked which processor to use.
BurningSkyline is offline  
Old 11-27-2010, 05:31 AM   #17 (permalink)
Super Techie
 
iPROTechman's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Manchester
Posts: 334
Send a message via MSN to iPROTechman
Default Re: Athlon II X3 or X4?

Quote:
Originally Posted by BurningSkyline View Post
Maybe I'm not happy because you keep posting garbage parts.

Plus, I never asked for a build. I asked which processor to use.
Noticed you in a few threads, you're not very nice to people that are spending their time trying to help you TBH.

Redfish, leave it be, let him find one himself.
__________________
Intel I5 2500K | Gigabyte P67 UD5 |16GB Mushkin Redline @ 2133MHZ|Custom Watercooling | Crucial C300 64GB SSD | GPU currently bidding for |Corsair HX 1000W PSU | Corsair 700D
iPROTechman is offline  
Old 11-27-2010, 05:35 AM   #18 (permalink)
True Techie
 
BurningSkyline's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Saint Paul Park, MN
Posts: 139
Default Re: Athlon II X3 or X4?

Yeah, I know >.>

But I asked a question on which CPU to use, not about a build. (Plus, his accusing me of saying something that he said, doesn't help.)

EDIT: It is the words I use and the way I phrase things that makes me sound like an angry person...
BurningSkyline is offline  
Old 11-27-2010, 08:46 PM   #19 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default Re: Athlon II X3 or X4?

Just go with a x4. The price difference is $25 between the lowest of the two if you are looking at retail boxes.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Athlon X2 Is Dead; Long Live Athlon 6000 Osiris Monitors, Printers and Peripherals 2 01-02-2008 02:47 AM
Athlon 64 X2 6000+ (3.0gHz) or Athlon 64 X2 6400+ (3.2GHz) jpfan18 New Systems | Building and Buying 19 11-22-2007 06:07 PM
AMD Athlon XP 3000+ Barton or AMD Athlon 64 2800? quietb05 Monitors, Printers and Peripherals 5 06-29-2005 03:23 PM
Athlon XP 3200 compared to Athlon XP 3200A achanz Monitors, Printers and Peripherals 4 04-04-2005 09:50 PM
amd athlon 64 3000+ or amd athlon xp 3200+ phosho510 Monitors, Printers and Peripherals 4 03-27-2005 01:47 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.