ata 133 hard drive - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-17-2006, 01:15 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 9
Default ata 133 hard drive

hey, i just bought a ata 133 hard drive, but i had to change motherboards and im not sure as it will work on my new one could someone please help me, my mobo's storage controllers are:

RAID 5
RAID 0+1
RAID 1
RAID 0
4 x S-ATA/300
2 x P-ATA/133
thanks

liam
__________________

liom101 is offline  
Old 12-17-2006, 01:25 PM   #2 (permalink)
The Angriest of Amoebas
 
Join Date: Jun 2004
Location: Minnesota
Posts: 1,180
Default

Yes it will work, the 2 x P-ATA/133 is what your hard drive needs.
__________________

__________________
toxicity_27 is offline  
Old 12-17-2006, 01:27 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 9
Default

YES !! IM SAVED, thanks so much =] i was almost gonna send it back lol.

thanks, youv made my christmas.

liam
liom101 is offline  
Old 12-17-2006, 01:28 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 9
Default

do you hav any idea where i could get a p-ata 133 cable as i cant seem to find any, im in the uk by the way. thanks

liam
liom101 is offline  
Old 12-17-2006, 01:32 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 9
Default

o i found some dont worry ty ne way

liam
liom101 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.