Anybody Got Asus A8N-E ? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2006, 07:31 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Jan 2005
Posts: 96
Default Anybody Got Asus A8N-E ?

Anybody using the Asus A8N-E mobo? I ordered this board and am reading about certain issues regarding it and would like some feedback on whether these issues exist and if so, how to correct them

Anybody had any issues w/ the nVidia Firewall causing corrupt downloads?

billru44 is offline  
Old 01-03-2006, 06:25 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2005
Posts: 27

Go to and download the latest bios and chipset. I've read that it should fix any problems.
edgewoodzgimp13 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.