amd 64 3300? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-18-2005, 02:24 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
liam's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 76
Send a message via AIM to liam
Default amd 64 3300?

before i got into building i bought a HP computer with a amd 64 3300+ processor. can anyone tell me about this processor. its not on the AMD website. thx
__________________

liam is offline  
Old 11-18-2005, 02:42 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

wow...i never knew HP made computers with amd.....
__________________

__________________

Avalanch3 is offline  
Old 11-18-2005, 04:48 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
aj2003's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,094
Default

itll be a sempron 64 3300, the athlon doesnt come in 3300.
__________________
AMD x2 5000+ black edition at 3.3GHZ zalman cnps 9700-NT
Gigabyte GA-M57SLI-S4 motherboard
3072mb: OCZ ddr800 gold
2x 7800GTX in SLI for 20" viewsonic
OCZ 600watt power supply
www.angelic-accessories.co.uk - plug for my gfs site
aj2003 is offline  
Old 11-18-2005, 08:32 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
liam's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 76
Send a message via AIM to liam
Default

no it says its a athlon 64. could it be like some oem processor or something?
liam is offline  
Old 11-18-2005, 09:55 AM   #5 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

There is no Athlon 3300. Does not exist.
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 11-18-2005, 04:05 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

you have yourself a socket 754 Sempron 64 processor.

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.