agp question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-26-2007, 04:45 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
soulafien's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 128
Default agp question

whats the biggest agp card i can run on a 300w power supply?
__________________

__________________
soulafien is offline  
Old 01-26-2007, 04:45 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

What is your computer's specs?

If you don't have much on your computer, than you can run a good AGP (Video?) card.
__________________

__________________
talldude123 is offline  
Old 01-26-2007, 05:17 PM   #3 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,484
Default

Check out the cards' specs on NewEgg. Many (eVGA, BFG, and some others) list the minimum wattage in the specs. Even those that don't will be basically the same as one of the same make by another company that does.
__________________
Cougar MX330-G / Antec EA650 650W / ASUS GTX960-DC2OC-2GD5 / AMD Ryzen 5 1600 / MSI B350 Gaming Plus
Samsung 970 EVO 250GB M.2 SSD / WD Blue SSD 250GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x16GB Corsair Vengence RGB / Win10 Pro x64 / Mionix Naos 7000 / Tecware 87 Key Mechanical

R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.