added more memory but with problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-06-2008, 12:06 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2008
Location: Canada
Posts: 13
Send a message via MSN to jesseunvoas
Default added more memory but with problems

i added an extra 2gigs of memory but when i added it and started it up my ati drivers failed and now video laggy on everything including mozilla.
i tried updating my driver but it tells me to return it to default video which i dont know how to
__________________

jesseunvoas is offline  
Old 02-06-2008, 12:56 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
coldcheeks's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 50
Default Re: added more memory but with problems

Specs? Try taking the added ram out and seeing if this fixes the problem.
__________________

coldcheeks is offline  
Old 02-06-2008, 12:56 AM   #3 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: added more memory but with problems

Try reinstalling the software.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 02-06-2008, 08:09 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2008
Location: Canada
Posts: 13
Send a message via MSN to jesseunvoas
Default Re: added more memory but with problems

which software?
jesseunvoas is offline  
Old 02-06-2008, 10:25 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 42
Send a message via MSN to optimist4613
Default Re: added more memory but with problems

What sort of ram did you buy??And are you using XP??
__________________
Dells are good for somethings bad for others! Not!
:freak:
optimist4613 is offline  
Old 02-06-2008, 10:35 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2008
Location: Canada
Posts: 13
Send a message via MSN to jesseunvoas
Default Re: added more memory but with problems

yes im using xp and it the same as what i had in just 1gb each instead of the 512 which i kept in just for a little more here a link to the ebay auction of the pair i got
__________________

jesseunvoas is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
G.Skill memory problems kar916 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 10-31-2008 07:15 AM
Problems with Memory affecting SATA drive? DJUDX Hardware Repairs and Troubleshooting 4 11-30-2007 06:33 PM
/3GB switch, serious problems Forze Microsoft Windows and Software 8 10-26-2007 01:54 PM
Problems booting: Mobo error Base memory detect? Hookster264 Hardware Repairs and Troubleshooting 7 09-10-2007 12:08 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.