970a-g46 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-05-2014, 01:46 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
xMalcom's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: United States
Posts: 407
Send a message via AIM to xMalcom Send a message via Skype™ to xMalcom
Default 970a-g46

I want to use a 8350 on this motherboard. But looks like like i might have to FLASH this MOBO first. should i do that just to be safe before i purchase the mobo
__________________

__________________
xMalcom is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 01:34 PM   #2 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,281
Default Re: 970a-g46

You just need to see what bios is on the board already. If it's lower than what supports the chip then you need to flash it.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.