760 GTX for dual monitor? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-28-2013, 04:41 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2013
Location: Northern Ireland
Posts: 13
Default 760 GTX for dual monitor?

Hey folks, got another inquiry for you all. So I'm in the process of my new PC build and I will be streaming my gaming once I get it all up and running so the question I have is this -

Will I be able to play the likes of BF3 on one 24" at 1920x1200 and have another screen for twitch.tv chat and other chat/browser viewing while gaming.

If you also want to have a look at my overall build to help decide, please refer to my other post below.

New PC Build

Hope someone can help and give some advice, as always, much appreciated!
__________________

Paddymofoz is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2013, 06:02 PM   #2 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: 760 GTX for dual monitor?

I do somewhat the same thing on my 560ti, so I'd say sure.
__________________

__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2013, 08:42 PM   #3 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,311
Default Re: 760 GTX for dual monitor?

Having simple display on a second monitor is a piece of cake for almost any GPU really.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2013, 11:11 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
steve10765's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: USA
Posts: 635
Default Re: 760 GTX for dual monitor?

Quote:
Originally Posted by PP Mguire View Post
Having simple display on a second monitor is a piece of cake for almost any GPU really.
How much of a performance hit do you take? LIke say your playing BF3 on one screem, and have battlelog, or facebook open in the other screen?

(1080p)
__________________
Intel i5 4640 - XFX R9 280
Corsair Vengeance 8GB - Samsung 850 EVO 250GB Seasonic 620W PSU
steve10765 is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2013, 11:19 PM   #5 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,311
Default Re: 760 GTX for dual monitor?

None, unless you have something rendering 3D. Then again, I have my radar up on one screen when it's storming and play on the other screen with no drop in performance.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.