64 bit XPpro - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-15-2006, 07:05 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 361
Default 64 bit XPpro

I downloaded the ISO 64 bit XPpro and opened it in Nero 7.

I was surprised that it was XPproSP1.

Does any one know if the SP2 version is available or whether
there is a 64 bit SP2 that can be run and over installl SP1.

I have an AMD 64 bit processor and am keen to to tryout a 64 bit version, but with SP2.

Advise please.
__________________

D.Arbib is offline  
Old 09-15-2006, 09:26 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

although sp2 will overwrite sp1, but I will not recommend using 64-bit xp now, as you;'ll find your applications getting slower, also drivers wont be available for all the hardware, 32-bit application tend to perform slower when used on 64-bit o/s. rest your choice, as I still havent used the 64-bit, despite I went to buy the 64-bit, but later on changed my mind.
__________________

__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 09-16-2006, 02:41 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 361
Default

Anyone else have some input to this question?
D.Arbib is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.