3d modeling system requirements for current machine - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-15-2013, 08:51 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Crouton's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Australia
Posts: 29
Default Re: 3d modeling system requirements for current machine

Out of curiosity what is making you choose 3DSMax over Maya?
__________________

Crouton is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2013, 01:28 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
y2adre's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Philadelphia, PA
Posts: 259
Default Re: 3d modeling system requirements for current machine

Quote:
Originally Posted by Crouton View Post
Out of curiosity what is making you choose 3DSMax over Maya?
Heard it was the best for 3d rendering from some friends
__________________

y2adre is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2013, 01:27 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2013
Location: USA
Posts: 3
Default Re: 3d modeling system requirements for current machine

do you plan on maybe using V-Ray with 3DSMAX?
__________________

hArrkz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.