3 CPU's 1 Monitor - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > System Upgrades
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-13-2006, 09:33 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2006
Posts: 14
Exclamation 3 CPU's 1 Monitor

Is there a device which allows me to hook up all three cpu's so, that when I toggle on/off, i can control which cpu I want to access ?

Thanks & Regards,

Kumarrrr is offline  
Old 03-13-2006, 09:35 PM   #2 (permalink)
Member (again)
macdude425's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425

Do you mean CPUs, as in there are three CPUs on your motherboard, or three computers that you are trying to link to the same monitor?


Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 03-13-2006, 09:36 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi

2 posts leads me to think that he means 3 seperate machines.


<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb

Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 03-13-2006, 09:44 PM   #4 (permalink)
Master Techie
reggie_da_man's Avatar
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567

3 CPU's that sound interesting. CPU=Central Processing Unit. PC=Personal computer.

reggie_da_man is offline  
Old 03-13-2006, 09:59 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533

if i got it right and you mean you wanna use the same mouse/keyboard/monitor with all 3 computers then its possible , youll have to buy a kvm switch (keyboard-video-mouse switch, you connect the monitor vga cable/keyboard/mouse to it and it connects to all of the other pcs and with a switch you select the pc you wanna work with, also be aware that some kvm's also have audio so you might wanna get one with it unless you wanna use diffrent speakers for each pc)
jeremy is offline  
Old 03-14-2006, 02:46 AM   #6 (permalink)
True Techie
Join Date: Oct 2005
Posts: 109

Definitely a KVM switch, you might want to get one with USB support as well, in case you have a keyboard or mouse that uses a USB port.
Shocker is offline  
Old 03-14-2006, 07:09 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2006
Posts: 14

Yea, thanks for the suggestion guys.
Kumarrrr is offline  
Old 03-14-2006, 12:14 PM   #8 (permalink)
True Techie
Join Date: Jan 2006
Posts: 135
Send a message via AIM to McHopsky

Anyone have a suggested KVM switch? There are a whole bunch of wacky ones.

McHopsky is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.