evga to make quality PSU's! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Technology > New Technology and Products
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-23-2009, 11:44 AM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: evga to make quality PSU's!

Quote:
Originally Posted by Poizen22 View Post
enhance owns me??? wow. im a quality product :P who woulda thunk it

lol.....you know what i mean .
__________________

__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 01-23-2009, 11:46 AM   #12 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,278
Default Re: evga to make quality PSU's!

Quote:
Originally Posted by ricanflow View Post
lol.....you know what i mean .
you meant silverstone?
__________________

__________________

http://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 4770k@ 4.0ghz-Nvidia GTX980-MSI Z87G45 mobo-8gb ddr3 Corsair Vengeance Blue-ADATA SX900 128gb ssd 2x in raid 0 500gb hdd and 1tb network drive- EVGA 750w bronze-NZXT RAZER H440 LE-55 inch samsung 8000 series LEd-BENQ XL2411Z-Logitech z906 THX 5.1, Microsoft sculpt KB Razer NAGA 2014
Poizen22 is offline  
Old 01-23-2009, 08:49 PM   #13 (permalink)
Inspired by Art
 
tastegw's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: PA
Posts: 1,400
Default Re: evga to make quality PSU's!

Quote:
Originally Posted by Poizen22 View Post
you meant silverstone?
lol

i think ri means

"enhance owns" and then looked at you to see if you heard him.
__________________
tastegw is offline  
Old 01-25-2009, 05:09 AM   #14 (permalink)
 
zedman3d's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,852
Default Re: evga to make quality PSU's!

Quote:
i've read some where that the 1200watt unit is suppose to be 120 amps over dual 12v rails.
... ^^,
zedman3d is offline  
Old 01-25-2009, 09:46 AM   #15 (permalink)
Seg Fault'n
 
Join Date: Jul 2005
Location: The dried husk where America came from
Posts: 5,801
Default Re: evga to make quality PSU's!

Maths ultra-fail.
__________________

__________________


There are in order of increasing severity: lies, darn lies, statistics, and computer benchmarks. - diskinfo man page
"Get your money and let's go to court!" - Craig Mudie, MS
kmote is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What's the difference? 3 Mobo's all EVGA smashedpumpkins New Systems | Building and Buying 3 11-18-2007 02:05 PM
xfx v evga jaybe1 New Systems | Building and Buying 39 10-01-2007 09:48 AM
Make an AVI Smaller sir nerdalot Computer Audio and Multimedia 14 05-31-2007 07:27 AM
Nero 6 to make VCD sir nerdalot Computer Audio and Multimedia 0 05-21-2007 03:42 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.