Hardware Quiz #14: Voltage - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Hardware Quiz
Click Here to Login
View Poll Results: OS Technologies Quiz #24: Windows Registry 2
RDISK 1 16.67%
REGBACK 3 50.00%
BACKUP 0 0%
SYSBACK 2 33.33%
Voters: 6. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-16-2004, 12:00 AM   #1 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default Core Hardware Quiz #14

A common power supply usually contains 4 wires. What voltage does the White wire carry?


Answer: D - -5V

Explanation: +12V - Yellow, -12V - Blue, +5V - Red, -5V - White


Poll will end on 17.4.2004 @ 9:01pm PST


***NOTE***
Please DO NOT post the answer in this thread as other users may wish to have the same opportunity to answer the question. The poll will be closed in 2 days and the answer may be discussed after the poll has been closed.

Any post containing any answer (correct or incorrect) or a hint toward the answer will be removed.


Thanks!

-Mike
__________________

mikesgroovin is offline  
Old 04-16-2004, 03:31 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
FireFox's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 608
Default

That was a tricky one.....
__________________

__________________
FireFox is offline  
Old 04-16-2004, 03:41 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 44
Default

You can say that again
__________________
My Computer
3.2ghz Pentuim 4 HTEE (800 FSB),1024 mb ram,Geforce fx 5900
Creative 5.1 digital ,DVD/DVDRW
1 case fan , 500 watt power supply
XP Home
geforcebOY is offline  
Old 04-16-2004, 06:41 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 74
Send a message via ICQ to bad-dog
Default

4 wires you mean to the HDD and stuff cuz i checked and i don't have whie there =/ if it is the other color that i think it is than what i answered should be right
__________________
PC Specifications
OS:
Dual Boot
Windows XP Professional
Windows Server 2003
PSU:
Antec 550W
MoBo:
Abit IC7-MAX3
CPU:
P4 2.8 HT 800FSB Prescott OC to 3.1
RAM:
Samsung 512 x 2 PC3200 (Dual Channel)
VGA:
ASUS FX5600 Video Suite
HD:
WD 200G SATA
CD-RW + DVD:
LG Combo x16/52x32x52
Monitor:
LG 19\" Professional Series
bad-dog is offline  
Old 04-16-2004, 07:37 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 24
Default

oops
scoe4 is offline  
Old 04-16-2004, 08:29 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 175
Default

Just guess
kopenhagen is offline  
Old 04-16-2004, 09:20 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

Quote:
Originally posted by scoe4
oops
????
__________________
Apokalipse is offline  
Old 04-16-2004, 10:26 PM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 408
Default

darn im stumped by such a simple question - -"
cheerios is offline  
Old 04-17-2004, 11:41 AM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
FireFox's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 608
Default

Quote:
You can say that again
That was a tricky one.....
__________________
FireFox is offline  
Old 04-18-2004, 06:58 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
FireFox's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 608
Default

i chose -12 and i am obviously wrong...bahh....can't win em all
__________________

__________________
FireFox is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.