Resource Hacker Help. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Member's Area > Off Topic Discussion
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-31-2007, 07:33 AM   #1 (permalink)
-Deactivated-
 
Oreo's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 5,723
Send a message via MSN to Oreo
Default Resource Hacker Help.

Hi ive just downloaded Resource Hacker, its a fun little program were you can change the look of buttons on your pc, and what they say. For example you could change the XP Start button to say 'Tart' or 'Stop', or i changed my Notepad exit button to say Sod OFf. But i have a problem, i think its a windows safety feature, which once it detects a program has been altered, it reverts it back to its orignal status. Which means things like i stated above only stay for a few seconds. Does anyone know how to turn this off, and were its located. I herd it was under administrative tools in Control Panel, but ive also herd that you need to do a bit of 'Hacking' to turn it off. Anyone help ?
__________________

__________________
-Deactivated-
Oreo is offline  
Old 03-31-2007, 06:59 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,478
Default Re: Resource Hacker Help.

Just get WindowBlinds. No problems.
__________________

__________________
Cougar MX330-G / Antec EA650 650W / ASUS GTX960-DC2OC-2GD5 / AMD Ryzen 5 1600 / MSI B350 Gaming Plus
Samsung 970 EVO 250GB M.2 SSD / WD Blue SSD 250GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x16GB Corsair Vengence RGB / Win10 Pro x64 / Mionix Naos 7000 / Tecware 87 Key Mechanical

R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 03-31-2007, 11:58 PM   #3 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default Re: Resource Hacker Help.

did u compile script and then save?
__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 04-01-2007, 09:20 AM   #4 (permalink)
-Deactivated-
 
Oreo's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 5,723
Send a message via MSN to Oreo
Default Re: Resource Hacker Help.

Im not sure i cant remember. i think i just saved But within a few seconds the Windows Safety feature reverted is back to normal . Do you not get this problem with WindowBlinds ?
__________________
-Deactivated-
Oreo is offline  
Old 04-01-2007, 02:21 PM   #5 (permalink)
I know <html>, do you?
 
SYL\X/3K's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: 127.0.0.1
Posts: 1,646
Send a message via AIM to SYL\X/3K Send a message via Yahoo to SYL\X/3K
Default Re: Resource Hacker Help.

i dont use windowsblinds but in Resource Hacker you first need to change whatever u need then press the " Compile Script " button at the top of the page and then file> and save i think it only works for Windows Xp pro, i tried home edition and it didnt work
__________________
P3 Setup- Intel 1.0ghz , 512Mb SDRAM , ATI 9200 128MB, 2x 40GB HD, Asus CUSL-LV

.....:::::POST Troubleshooting Steps.___.My Rig.___.Memory Test:::::.....
SYL\X/3K is offline  
Old 04-01-2007, 03:05 PM   #6 (permalink)
-Deactivated-
 
Oreo's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 5,723
Send a message via MSN to Oreo
Default Re: Resource Hacker Help.

Im on XP Pro. Thanks i'll try that.

Ok ive tried that, nothing seems to happen. Does anyone know the Widnows Safety feature thats stopping me altering it.
__________________
-Deactivated-
Oreo is offline  
Old 04-02-2007, 10:08 AM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 829
Send a message via ICQ to Jam3s-Zer0 Send a message via AIM to Jam3s-Zer0 Send a message via Yahoo to Jam3s-Zer0
Default Re: Resource Hacker Help.

disable windows file protection - Google Search
__________________
Jam3s-Zer0 is offline  
Old 04-02-2007, 10:54 AM   #8 (permalink)
-Deactivated-
 
Oreo's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 5,723
Send a message via MSN to Oreo
Default Re: Resource Hacker Help.

Yes thanks, Jam3s, unfortuantely it still didnt work.
__________________
-Deactivated-
Oreo is offline  
Old 04-02-2007, 03:47 PM   #9 (permalink)
Do work.
 
molsen's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 1,177
Send a message via AIM to molsen
Default Re: Resource Hacker Help.

reformat
__________________
http://mattjolsen.tumblr.com
flickr

Intel E8400 @ 3.78ghz
8gb (4x2gb) G.SKILL DDR2 1600 @ 420mhz, 5-5-5-12
ASrock P43Twins1600 (hates RAM dividers)
WD Caviar 500gb + 250gb hdd, 32mb cache
eVGA 7900gs @ 585/1700mhz
OCZ GameXStream 600w PSU
Sound Blaster X-Fi Platinum
Cooler Master Centurion 5 case
molsen is offline  
Old 04-02-2007, 04:39 PM   #10 (permalink)
-Deactivated-
 
Oreo's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 5,723
Send a message via MSN to Oreo
Default Re: Resource Hacker Help.

reformat ??
__________________

__________________
-Deactivated-
Oreo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.