Computer Help!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Tips, Tricks and FAQ
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-14-2005, 08:29 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4
Default Computer Help!!!

Ok im not sure what happened but my computer has been having some problems lately, i think its my graphics card but im not sure.
The other day i was playing counter-strike and the blue screen of death came up and my computer crashed. I think it said something like overclocking failure but i wasnt overclocking anything. I had to redo some BIOs settings and i got it to work again. When i got on my graphics card wasnt very stable. What i mean by that is when i would play counter-strike i usually get the max fps which is 99-101. When i was playing my FPS would fluctuate from 40-90. I am not sure what the problem is, the drivers are updated. All the settings seem fine. I have a FX5950 Ultra 256 mb, AMD 64 3400+, 2 x 512 mb Corsair. Any suggestions welcome.
__________________

Astrokiller(DL) is offline  
Old 01-14-2005, 07:09 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088
Default

Hmmm.. thats pretty interesting, i mean you have a great system so why this. Does your system seem hot? Another thing, what are your system temps?
__________________

__________________
Finished With TF.
Codeine is offline  
Old 01-14-2005, 11:59 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4
Default

i think my system temps are fine.. I am not totally sure though.. how would i go about checking?
Astrokiller(DL) is offline  
Old 01-15-2005, 12:47 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088
Default

Ok, im pretty sure all windows works this way. Go Start menu/Control Panel/Performance and Maintenance/System.

When you chave click them all, in the system screen it should say how much RAM you have and your Processor speed. Such as Pentium(R) 4 CPU 1.8ghz then under it will say 512mb of RAM.
Tell me what yours says.
__________________
Finished With TF.
Codeine is offline  
Old 01-16-2005, 03:05 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4
Default

I already know what it is. It is an AMD 64 3400+ running at 2.4 ghz and 1024 mb RAM
Astrokiller(DL) is offline  
Old 01-17-2005, 06:45 PM   #6 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088
Default

Astrokiller(DL), ofmg. Looking back at that post i made was F##King pointless. Man im sorry i must of been screwed up when i posted that! lol god im sorry.
__________________

__________________
Finished With TF.
Codeine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.