sometimes a little HP logo appears in the system tray.... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Security | Computer, Devices, Software and Systems > Viruses, Spyware and Malware
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-05-2006, 11:55 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 30
Default sometimes a little HP logo appears in the system tray....

and when I put my mouse over it, it disappears

I don't have anything HP installed on my laptop, that I can think of, so it seems kind of fishy

I have Norton and Microsoft Anti-spyware installed. what should I do?
__________________

__________________
miston is offline  
Old 01-05-2006, 12:26 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

is it a HP laptop
__________________

__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Old 01-05-2006, 12:38 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 30
Default

no, Sony
__________________
miston is offline  
Old 01-05-2006, 02:52 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

post a screen shot if you can post a SS, then go to start, run, type msconfig, go to startup, click disable all, recheck your antivirus and reboot and then when you are back at your desktop, put a check mark in the box for the system config utility and click ok
__________________
Osiris is offline  
Old 01-06-2006, 12:44 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 506
Default

i know many people are gonna call me a dumbass or certain things and that this can be fixed with the right toools. But if you want peace of mind pop in the recovery disk and watch you troubles go away.
__________________
Alienware Full Tower Aurora Case
ABIT AV8 1.5 SOCKET 939 K8 MB
Amd X2 4800 socket 939
CORSAIR XMS 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200)
2x 500gb Seagate Barracuda 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s (running at 1.5 Gb/s)
Radeon® X1950PRO AGP Xtreme Gamer Edition AGP x8
Logitech Z-5500 Digital
Creative SOUND BLASTER X-Fi Fatal1ty FPS 7.1 Channels
VIGOR GAMING CLT-M2A 92mm Thermal Electric CPU Cooler
SeaSonic M12 SS-700HM ATX12V (700 watts)
Logitech G15
LG Flatron Wide 24in
Razer Copperhead Green (First Edition)
AHS 615 Gaming Headset
Windows Vitsa Ultamite (running at 32-bit)
wolfeyes89 is offline  
Old 01-06-2006, 08:42 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 30
Default

thanks, that worked like magic. Turns out it was some sort of HP **** I had, I think from installing a printer when I was at a friends house a few months ago

I ran msconfig, realized what it was, found it, uninstalled it, and further used msconfig to disable the following startups:

quicktime, adobe photo, msn messenger (even though I told it not to start at startup, something still starts up), a couple of other things

is this okay to keep them like that?
__________________
miston is offline  
Old 01-06-2006, 06:41 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Quote:
Originally posted by miston
thanks, that worked like magic. Turns out it was some sort of HP **** I had, I think from installing a printer when I was at a friends house a few months ago

I ran msconfig, realized what it was, found it, uninstalled it, and further used msconfig to disable the following startups:

quicktime, adobe photo, msn messenger (even though I told it not to start at startup, something still starts up), a couple of other things

is this okay to keep them like that?

sure is......
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.