I've been Hijacked! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Security | Computer, Devices, Software and Systems > Viruses, Spyware and Malware
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-15-2004, 10:36 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1
Default I've been Hijacked!

I was wondering if there is anyone who can help me. Every time I hit a page that isn't there, instead of getting the typical error page, I get "Internet Optimizer" I now have a deep hatred of them.
I ran CWShredder and it's still there. I ran HijackThis and need help understanding the log. If I post it, can someone help?

Thanks a bunch!
Tam
__________________

Tamarillicent is offline  
Old 06-15-2004, 10:40 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

I had something like this happen not too long ago. I don't know if yours is the same as mine was, but mine was a trojan horse. Very, very annoying it is. If you did get this virus, first, uninstall Internet Optimizer in your Add/Remove Programs, then go into regedit, do a search for Internet Optimizer, and remove all occurences of it. Then update your virus definitions and do a complete scan.
beedubaya is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.