switching default browser - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Internet Software and Browsers
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-30-2017, 01:43 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
XWrench3's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: W. MICHIGAN
Posts: 749
Default switching default browser

so, i want to switch from chrome to firefox. most of which is pretty easy.but i have not found a way to move all of my tool bar favorites, other than one by one, which is terribly time consuming. moving the bookmarks was totally painless. is there a similar way to move all of my tool bar folders and files that is similar to moving bookmarks?
__________________

__________________
Cooler Master HAF XB EVO, MSI B150m PRO-VHL, Intel i-5 6500, 16gb G.Skill DDR4, WD Blue 1TB, HGST Ultrastar 3 TB, HP Lightscribe DVDRW , LG WH14NS40 Blu-Ray burner, Thermaltake 500w PSU.
XWrench3 is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2017, 02:05 PM   #2 (permalink)
The strange one
 
iParanormalx's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: US
Posts: 1,168
Default Re: switching default browser

In chrome if you press control+shift+O you'll get the bookmark manager. At the top of the list is the word "Organize" with a down arrow. Click that down arrow and click Export bookmarks to HTML. Save that file in your documents or somewhere you'll remember.

Then in Firefox press control+shift+B and youll get the equivalent in Firefox of the bookmark manager. At the top click 'import and backup' and select 'import form HTML file' then choose the file you saved in Chrome.

Usually when I've moved my bookmarks, because Chrome has a different path for the bookmark toolbar you might need to organize them in firefox to match how they were displayed on the toolbar. But other than that you're set.
__________________

__________________

iParanormalx is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2017, 11:56 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
XWrench3's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: W. MICHIGAN
Posts: 749
Default Re: switching default browser

thank you! sounds easy enough.
__________________
Cooler Master HAF XB EVO, MSI B150m PRO-VHL, Intel i-5 6500, 16gb G.Skill DDR4, WD Blue 1TB, HGST Ultrastar 3 TB, HP Lightscribe DVDRW , LG WH14NS40 Blu-Ray burner, Thermaltake 500w PSU.
XWrench3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Switching mobos, switching cases IF06 System Upgrades 2 09-14-2006 08:55 AM
Switching default hard drives? PcMe Hardware Repairs and Troubleshooting 1 11-18-2005 11:18 PM
how to set the default browser in w2k? Mjmitch2 Microsoft Windows and Software 1 04-13-2004 11:34 AM
Change Default Web Browser Bigtorch Microsoft Windows and Software 4 10-01-2003 11:17 PM
default browser LaO_xTc_RaVeR Microsoft Windows and Software 7 07-31-2003 02:30 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.