Google acting odd - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Internet Software and Browsers
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-29-2015, 01:30 AM   #1 (permalink)
Wizard of Wires
 
Join Date: Sep 2005
Location: 4321
Posts: 696
Default Google acting odd

I open Google as my home page and it looks like it always does. I type something in for it to look for and the Google logo disappears and the search text window jumps up to the upper left.
Then it just sits there doing nothing.

I spent 2 hours running scans in safe mode using everything in my toolbox thinking it was a bug of some sort. BTW I have never seen combofix take more than 5 or 10 minutes to run even in safe mode. It took 25 minutes to complete the scan and then another 10 to publish the log report.

All the scans come back negative. Is it just Google misbehaving or is there some thing else I need to look for? I'm at my wits end.
__________________

__________________
setishock is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2015, 08:47 AM   #2 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,590
Default Re: Google acting odd

I'll have that happen occasionally. You hit Enter or Search, right? Sometimes the auto-search doesn't work (I've seen it mostly not auto-search if I type in keywords that could be really vague and potentially bring back stuff like pr0n or something like that as I'm typing).
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2015, 09:48 AM   #3 (permalink)
W͂O̠̳ͨ̍̍̒̈́͛̕Ķ͎̠̱̰̓ͦĒ ̍̓ͦ
 
zaka100's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Birmingham, UK
Posts: 753
Default Re: Google acting odd

Setishock, you're not alone I'm just dealing with the problem now (by just using bing ).
Is this what you mean?
__________________

My Build
CPU - AMD X4 860k @ 3.7ghz
GPU - Nvidia GeForce 780
RAM - 2x HyperX Fury 4gb
MOBO - MSI A78M-E35
SSD - 120gb Kingston Hyper X
HDD - WD 320gb
Steam: zaka100123
zaka100 is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2015, 10:17 AM   #4 (permalink)
Wizard of Wires
 
Join Date: Sep 2005
Location: 4321
Posts: 696
Default Re: Google acting odd

Yes. That's it.
__________________
setishock is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird Network Work Acting Odd Knuckles2002 Servers and Virtualization 25 10-04-2012 03:21 PM
Google crome is acting up on me, help? coolkidsam Computer Networking and Internet Hardware 0 07-27-2012 07:11 PM
Google Chrome is acting up. Roark Internet Software and Browsers 2 09-13-2011 04:21 PM
computer is acting odd ablues10 HijackThis Logs (finished) 3 01-06-2009 02:30 PM
Odd sound problem. VERY odd. Isilwen Computer Audio and Multimedia 3 08-04-2007 08:08 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.