firefox not working properly - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Internet Software and Browsers
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-01-2005, 08:07 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 50
Default firefox not working properly

I've been using FireFox for a long time now...but since two months ago...linking does not work. If I click a program that should open up a browser, it won't. If I try to click on a link in a program...let's say...trillian, it won't work. The only ones that would work is Firefox itself and Gmail. I just want to know if there's anyone out there with the same problem and how to fix it. It's only a small bug, but it would be nice if it works again.
__________________

__________________
acelightningz7 is offline  
Old 12-01-2005, 08:24 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 849
Send a message via Yahoo to ZeroX
Default

have you tried uninstalling and reinstalling.

they have a new version out, give that a shot.
__________________

__________________
<a href=\"http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&amp;id=0&amp;t=62\"><img border=\"0\" alt=\"Get Firefox!\" title=\"Get Firefox!\" src=\"http://sfx-images.mozilla.org/affiliates/Buttons/110x32/take.gif\"/></a>
<a href=\"http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&amp;id=0&amp;t=181\"><img border=\"0\" alt=\"Get Thunderbird!\" title=\"Get Thunderbird!\" src=\"http://sfx-images.mozilla.org/affiliates/thunderbird/thunderbird_small.png\"/></a>
<a href=\"http://my.opera.com/USERNAME/affiliate/\" title=\"Download Opera\" ><img src=\"http://promote.opera.com/small/opera88x31.png\" width=\"88\" height=\"31\" alt=\"Download Opera\" /></a>
ZeroX is offline  
Old 12-01-2005, 08:27 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 50
Default

bah....i forgot to mention that lol. ya i've tried uninstalling and reinstalling firefox
__________________
acelightningz7 is offline  
Old 12-02-2005, 05:15 AM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 849
Send a message via Yahoo to ZeroX
Default

what version are you using?
__________________
<a href=\"http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&amp;id=0&amp;t=62\"><img border=\"0\" alt=\"Get Firefox!\" title=\"Get Firefox!\" src=\"http://sfx-images.mozilla.org/affiliates/Buttons/110x32/take.gif\"/></a>
<a href=\"http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&amp;id=0&amp;t=181\"><img border=\"0\" alt=\"Get Thunderbird!\" title=\"Get Thunderbird!\" src=\"http://sfx-images.mozilla.org/affiliates/thunderbird/thunderbird_small.png\"/></a>
<a href=\"http://my.opera.com/USERNAME/affiliate/\" title=\"Download Opera\" ><img src=\"http://promote.opera.com/small/opera88x31.png\" width=\"88\" height=\"31\" alt=\"Download Opera\" /></a>
ZeroX is offline  
Old 12-02-2005, 06:04 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 80
Default

try use opera, the best browser ever^^
__________________
Be Legal
ubeyou is offline  
Old 12-02-2005, 12:42 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 50
Default

Quote:
Originally posted by ZeroX
what version are you using?
i'm using 1.5, the newest one.
__________________
acelightningz7 is offline  
Old 12-02-2005, 07:01 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 849
Send a message via Yahoo to ZeroX
Default

did this start after the upgrade to 1.5?
__________________
<a href=\"http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&amp;id=0&amp;t=62\"><img border=\"0\" alt=\"Get Firefox!\" title=\"Get Firefox!\" src=\"http://sfx-images.mozilla.org/affiliates/Buttons/110x32/take.gif\"/></a>
<a href=\"http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&amp;id=0&amp;t=181\"><img border=\"0\" alt=\"Get Thunderbird!\" title=\"Get Thunderbird!\" src=\"http://sfx-images.mozilla.org/affiliates/thunderbird/thunderbird_small.png\"/></a>
<a href=\"http://my.opera.com/USERNAME/affiliate/\" title=\"Download Opera\" ><img src=\"http://promote.opera.com/small/opera88x31.png\" width=\"88\" height=\"31\" alt=\"Download Opera\" /></a>
ZeroX is offline  
Old 12-02-2005, 10:21 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 50
Default

noo...i had 1.0.7, i believe, before 1.5.
__________________
acelightningz7 is offline  
Old 12-03-2005, 05:45 AM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 849
Send a message via Yahoo to ZeroX
Default

so your saying that when you click on a link inside firefox that should open a program it won't open?

can you give a example.
__________________
<a href=\"http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&amp;id=0&amp;t=62\"><img border=\"0\" alt=\"Get Firefox!\" title=\"Get Firefox!\" src=\"http://sfx-images.mozilla.org/affiliates/Buttons/110x32/take.gif\"/></a>
<a href=\"http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&amp;id=0&amp;t=181\"><img border=\"0\" alt=\"Get Thunderbird!\" title=\"Get Thunderbird!\" src=\"http://sfx-images.mozilla.org/affiliates/thunderbird/thunderbird_small.png\"/></a>
<a href=\"http://my.opera.com/USERNAME/affiliate/\" title=\"Download Opera\" ><img src=\"http://promote.opera.com/small/opera88x31.png\" width=\"88\" height=\"31\" alt=\"Download Opera\" /></a>
ZeroX is offline  
Old 12-03-2005, 05:46 AM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 37
Default

use maxthon
__________________

__________________
rlineker is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.