Firefox Google toolbar - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Internet Software and Browsers
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-13-2006, 03:25 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 957
Send a message via AIM to M4A1
Default Firefox Google toolbar

For Firefox users, you know you have different search engines on the top right of the browswer. However, all of a sudden, my engines vanished. All I see is a magnifier, and when I enter something -- nothing happens.

I tried to add more engines from the pull-down, however that didn't work. Any ideas? I'm using Firefox 1.5.0.3
__________________

__________________
M4A1 is offline  
Old 05-13-2006, 04:37 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,390
Default

Export your bookmarks, uninstall FF, download and reinstall it, then import your bookmarks back in.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD Ryzen 5 1600 x6 core / MSI B350 Gaming Plus
Samsung 970 EVO 250GB M.2 SSD / WD Blue SSD 250GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR4 2400 / Win10 Pro x64
Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 05-13-2006, 05:50 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

i have the same problem, well its one of my problems and i un installed firefox then re installed it and all my extentions/settings were still there? as if i hadnt un installed it but i had, i did it the proper way through add/remove programmes, so yeah that wont work.

Any other ideas
__________________
jonny_uk is offline  
Old 05-13-2006, 06:42 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 957
Send a message via AIM to M4A1
Default

That's weird... I don't know if this has anything to do with it, but I had downloaded Portable Firefox, but never extracted it on my C Drive, but on my thumbdrive... I doubt that has anything to do with it.
__________________
M4A1 is offline  
Old 05-14-2006, 05:50 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

One of my problems on firefox was that my bookmarks icon next to the stop,back,forward buttons dissapeared but i managed to get it back, its just the search thing that doesnt work anymore? as M4A1 said, you type something in, hit enter and nothing happens!?
__________________
jonny_uk is offline  
Old 05-14-2006, 09:51 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 957
Send a message via AIM to M4A1
Default

I still have the bookmarks, though its quite frustrating not having the google toolbar because I use it religiously.
__________________
M4A1 is offline  
Old 05-15-2006, 05:45 AM   #7 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

come on folks someone must know!?
__________________
jonny_uk is offline  
Old 05-25-2006, 11:48 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 7
Default

How bout using CCleaner. It cleans unwanted files in Firefox, IE and other programs. Optimizes your registry too. Nice tool to have..
__________________

__________________
sgimoz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.