Firefox is abit queer somtimes! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Internet Software and Browsers
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-23-2006, 12:51 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default Firefox is abit queer somtimes!

ok we have had a few people saying its a memory hog, but sometimes i can be running 3-4 tabs and my cpu usage on task manager could be like only 4-10% and the kb's FF use about 40-60 thousand which isnt too bad is it, but sometimes its into 100,000's and 30-50 cpu usage, i dont get it, why can it use alot of memory sometimes and not others
__________________

__________________
jonny_uk is offline  
Old 05-23-2006, 02:22 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,388
Default

it all depends on what are on the tabs and where you've been.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD Ryzen 5 1600 x6 core / MSI B350 Gaming Plus
Samsung 970 EVO 250GB M.2 SSD / WD Blue SSD 250GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR4 2400 / Win10 Pro x64
Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 05-24-2006, 05:50 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

yeah i guess so, but its not like i ever have a memory shortage anyways!
__________________
jonny_uk is offline  
Old 05-25-2006, 08:44 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Location: Rochestor, NY
Posts: 102
Default Re: Firefox is abit queer somtimes!

Quote:
Originally posted by jonny_uk
ok we have had a few people saying its a memory hog, but sometimes i can be running 3-4 tabs and my cpu usage on task manager could be like only 4-10% and the kb's FF use about 40-60 thousand which isnt too bad is it, but sometimes its into 100,000's and 30-50 cpu usage, i dont get it, why can it use alot of memory sometimes and not others
It is a resource hog for me at times, other times it snot weird...
Jordan Pardy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.