winamp link not working - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-21-2004, 01:25 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 44
Default winamp link not working

the link to the 2.x version of winamp aint working:

http://www.techist.com/downloads.php
__________________

__________________
Find a Web Host
Brian911 is offline  
Old 08-21-2004, 01:53 PM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

send a Private message to an admin or moderator like Xko or Microbell
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 08-21-2004, 11:50 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,470
Default

thanks...
Sorry about that... I cut and paste the link... did not realize it was messed up.

its fixed
Larry is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.