Why Why Why????/ - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-04-2014, 09:31 PM   #11 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,304
Default Re: Why Why Why????/

That's the version Andy's other forums all run. We were moved back to it so any changes could be quickly and easily pushed to all the sites. It is an extremely stable build.

TF had some database issues from a ways back. I do believe that the current spate is derived from that.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 02:10 PM   #12 (permalink)
W͂O̠̳ͨ̍̍̒̈́͛̕Ķ͎̠̱̰̓ͦĒ ̍̓ͦ
 
zaka100's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Birmingham, UK
Posts: 745
Default Re: Why Why Why????/

I never had this problem (probably because im in the uk or that i have a different broadband so, the solution is to move to the uk and to get talktalk fibre optic broadband).
__________________

__________________

My Build
CPU - AMD X4 860k @ 3.7ghz
GPU - Nvidia GeForce 780
RAM - 2x HyperX Fury 4gb
MOBO - MSI A78M-E35
SSD - 120gb Kingston Hyper X
HDD - WD 320gb
Steam: zaka100123
zaka100 is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 02:16 PM   #13 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,507
Default Re: Why Why Why????/

Quote:
Originally Posted by zaka100 View Post
I never had this problem (probably because im in the uk or that i have a different broadband so, the solution is to move to the uk and to get talktalk fibre optic broadband).
It's mostly dependent on what time you get on. Tends to happen when there's a lot of activity on the board stressing the DB.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 04:00 PM   #14 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,286
Default Re: Why Why Why????/

Yea I'd be willing to bet it has nothing to do with ISP.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 04:23 PM   #15 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default Re: Why Why Why????/

has anyone tried viewing the html source to get more details on the error?

database error: The database has encountered a problem. - vBulletin Community Forum
office politics is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 04:35 PM   #16 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,507
Default Re: Why Why Why????/

Quote:
Originally Posted by office politics View Post
has anyone tried viewing the html source to get more details on the error?

database error: The database has encountered a problem. - vBulletin Community Forum
Next time I get it I'll post it - would appreciate it if anybody else that gets it to document it as well please .
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2014, 02:29 PM   #17 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,286
Default Re: Why Why Why????/

And the culprit. Too many connections!
Attached Images
File Type: png DB error.PNG (96.1 KB, 12 views)
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2014, 04:13 PM   #18 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,507
Default Re: Why Why Why????/

Awesome, thanks.

I bet they have the concurrent connections property configured too low..

BTW, might wanna edit out your IP in that screenshot. Unless it's not that big of a deal to you .
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2014, 04:32 PM   #19 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,286
Default Re: Why Why Why????/

Are spam bots allowed access to attachments on this board? If not I'm not worried. Good test for my hardware firewall.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2014, 04:51 PM   #20 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,507
Default Re: Why Why Why????/

Quote:
Originally Posted by PP Mguire View Post
Are spam bots allowed access to attachments on this board? If not I'm not worried. Good test for my hardware firewall.
Guests can't see attachments, but other members can. Up to you I guess, figured I'd forewarn you at least lol.
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why...Why...WHY!.... CntdwnToExtn Off Topic Discussion 30 12-24-2010 09:19 AM
Why! Why! Why! Hybird PC Gaming 12 05-17-2006 07:58 PM
why new egg? why!? iam_not_2fast4u Off Topic Discussion 7 12-16-2005 04:25 PM
Why RAM? Why Not Hard drive? Mohan Giri Monitors, Printers and Peripherals 28 03-08-2005 06:12 PM
Why oh why would anyone overclock? Chankama Overclocking and Modding 19 01-22-2005 05:39 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.