The website clock - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-21-2006, 04:10 PM   #1 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default The website clock

I'm in the US central time zone. I have it set to your time GMT-6 hours, Central time zone. I know I have the right one selected. Current time here in Missouri is 3:09 PM. The website clock is telling me 9:09 AM.

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 02-22-2006, 01:42 AM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

That's just one of the idiosyncrasies that makes TF so unique.

I'm in the Eastern time zone. I have the clock set to GMT +1 (CET - Central Europe Time). I guess you need GMT.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-22-2006, 02:10 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

im in perth western australia.....and i have mine set to GMT +8 and the TF clock shows 9:08am...but the time here is 3:09pm lol
__________________

Avalanch3 is offline  
Old 02-22-2006, 12:10 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

Quote:
Originally posted by Trotter
That's just one of the idiosyncrasies that makes TF so unique.

I'm in the Eastern time zone. I have the clock set to GMT +1 (CET - Central Europe Time). I guess you need GMT.
right on... you saved me the strain of figuring which way I needed to adjust it 6 hours...

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 02-23-2006, 09:20 AM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Dave's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: "Almost Heaven" USA
Posts: 4,866
Send a message via AIM to Dave Send a message via Yahoo to Dave
Default

One of these days, I'll figure this out (or maybe someone else will figure it out and I'll take credit), but for now, it's messed up!

I'm on EST and don't have my clock right either.

Dave
Dave is offline  
Old 02-23-2006, 11:34 AM   #6 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

GMT +1, Dave. Same as mine.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-23-2006, 03:17 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

Quote:
Originally posted by DMo224
One of these days, I'll figure this out (or maybe someone else will figure it out and I'll take credit), but for now, it's messed up!

I'm on EST and don't have my clock right either.

Dave
where does TF take its time from? the server's clock?
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.