T-F UI layout - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-22-2010, 10:47 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 28
Default T-F UI layout

Hey I know this isn't posted in the right place, tried to post it in the offtopic forums told me I didn't have access.

So basically the T-F layout is white, which is killing me I have looked over the settings and can't find how to turn it back to blue/black like it was a couple of months ago. Any help would be useful.
__________________

Jodape is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2010, 11:30 AM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: T-F UI layout

A new skin is currently being developed and should see the light of day soon. The old skins were for vB3 and are not compatible with vB4.

Hang in there and everything will be OK shortly.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2010, 07:43 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: T-F UI layout

A month is soon? :P
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2010, 08:35 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,668
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: T-F UI layout

For development, a month IS actually 'soon'
The skin is gonna be released 'real soon' now tho
__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2010, 08:47 PM   #5 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: T-F UI layout

|i hope it fixes the spacing...... I can't use the site on my treo 750. with i.e,.. It doesn't take my pass/user and theres huge spaces between forums... i mean huge.

But i like the white.
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2010, 09:48 PM   #6 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: T-F UI layout

Well sadly the site still isnt going to be mobile device friendly. I am still bugging about that cause that bothers me as well.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2010, 10:07 PM   #7 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: T-F UI layout

The old layout worked on my phone.. i get 6Gigs amonth download so d/l a non mobile sites fine.... but theres huge amounts of space between the forums that i can't find the forums easy..

Its quite odd, but, fortunately i don't use my phone much.
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2010, 10:44 PM   #8 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: T-F UI layout

Yeah the descriptions are what kills it. I know i have brought it up before. I will make sure to bring it up again.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2010, 01:40 AM   #9 (permalink)

Triforcer
 
Baez's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 6,987
Default Re: T-F UI layout

That's purely vBulletin's fault. vB4 ruined mobility and what little editable code vB3 had left. I'd have to rewrite the whole site to make a mobile skin.
__________________


Baez is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2010, 08:08 AM   #10 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default Re: T-F UI layout

I want the old skin back

Narrow skins make forums more easy to read.

And something else:
I mentioned this before many times, but the paths to the forum and other content are illogical (and have been like this for years).

index:
Code:
http://www.techist.com
(the ads don't really fit the layout; the design could be improved so they don't look out of place)

'/home':
Code:
http://www.techist.com/forums/content/
(huh?)

forum:
Code:
http://www.techist.com/forums/
(huh?)

None of the titles (<title>) of these pages include the name Tech-Forums. I know the name Computer Forums is necessary for google, but I don't think it would do much harm to add 'Tech-Forums' to the title.


And I would improve the contrast of these icons :

__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Layout objecterror Web Graphics and Design 35 05-05-2008 06:34 PM
New Layout GuitarFreak1857 Overclocking and Modding 15 11-07-2007 03:29 AM
What's the best way to layout a HD GreyMackUK Monitors, Printers and Peripherals 3 02-05-2007 12:54 PM
IDE Layout willsko87 Monitors, Printers and Peripherals 10 01-06-2005 12:10 PM
layout .. sunsider Forum Admin, Announcements & Feedback 1 11-18-2004 08:23 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.