"Social Knowledge" communities UI problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-24-2015, 04:52 PM   #1 (permalink)
The strange one
 
iParanormalx's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: US
Posts: 1,168
Default "Social Knowledge" communities UI problem

The interface at the bottom of the page which allows you to see other forums by Social Knowledge, under the Automative tab there is a "Jeep Forums" and a "Ford Forums" but they both link to jeepgarage.org

__________________

iParanormalx is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2015, 11:16 AM   #2 (permalink)
W͂O̠̳ͨ̍̍̒̈́͛̕Ķ͎̠̱̰̓ͦĒ ̍̓ͦ
 
zaka100's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Birmingham, UK
Posts: 745
Default Re: "Social Knowledge" communities UI problem

Nice find
__________________

__________________

My Build
CPU - AMD X4 860k @ 3.7ghz
GPU - Nvidia GeForce 780
RAM - 2x HyperX Fury 4gb
MOBO - MSI A78M-E35
SSD - 120gb Kingston Hyper X
HDD - WD 320gb
Steam: zaka100123
zaka100 is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2015, 02:16 PM   #3 (permalink)
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Pacific NW
Posts: 164
Default Re: "Social Knowledge" communities UI problem

lolol - good find. It's probably been that way for quite a while. We'll get it fixed.
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2015, 10:50 AM   #4 (permalink)
 
Join Date: Oct 2014
Location: USA
Posts: 1,021
Default Re: "Social Knowledge" communities UI problem

well who'd really wanna go to ford forums anyways?
Celegorm is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2015, 08:45 PM   #5 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default Re: "Social Knowledge" communities UI problem

Quote:
Originally Posted by Celegorm View Post
well who'd really wanna go to ford forums anyways?
Don't make me have to shake the dust off this thing...







__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2015, 09:54 PM   #6 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,506
Default Re: "Social Knowledge" communities UI problem

Quote:
Originally Posted by Trotter View Post
Don't make me have to shake the dust off this thing...







Aren't you getting a little old to lift that thing?
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2015, 04:26 AM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default Re: "Social Knowledge" communities UI problem

You can think of Trotter as Odin... >.>

Also, ford sucks
c0rr0sive is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2015, 04:58 PM   #8 (permalink)
The strange one
 
iParanormalx's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: US
Posts: 1,168
Default Re: "Social Knowledge" communities UI problem

This is still broken
iParanormalx is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2015, 03:14 AM   #9 (permalink)
W͂O̠̳ͨ̍̍̒̈́͛̕Ķ͎̠̱̰̓ͦĒ ̍̓ͦ
 
zaka100's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Birmingham, UK
Posts: 745
Default Re: "Social Knowledge" communities UI problem

Quote:
Originally Posted by iParanormal View Post
This is still broken
just inspect element it
__________________

__________________

My Build
CPU - AMD X4 860k @ 3.7ghz
GPU - Nvidia GeForce 780
RAM - 2x HyperX Fury 4gb
MOBO - MSI A78M-E35
SSD - 120gb Kingston Hyper X
HDD - WD 320gb
Steam: zaka100123
zaka100 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Elsevier Technology in Society Online Communities Retail Osiris Tips, Tricks & Tutorials 0 03-10-2006 11:10 PM
online communities benzimm86 Off Topic Discussion 14 09-13-2005 08:37 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.