Slow boards? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-01-2014, 07:31 PM   #11 (permalink)
The Residential Loon
 
Spud1200's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: England, UK
Posts: 2,087
Default Re: Slow boards?

Quote:
Sometimes the boards slow to a crawl and time out. Issues? Any other site I load at the time is fine.
I've had Issues in the Past but they have all ways been OK after a Minimum of a few hours.

Quote:
Sorry for the slow downs to day. Our data center is experiencing trouble (for hours now) and some folks have slow loads, others have no service - refreshing may help as you may hit another connection as they reroute traffic.
Thats what I normally do is just refresh, if not I just come back at another time.

Quote:
Pretty sad when a few hours of downtime bugs me lol.
Bugs the Life out of me as well. Normally just for a catch up, or to see whats going on. lol..
__________________

Spud1200 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2014, 02:23 AM   #12 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default Re: Slow boards?

That's like me. Wanna get them hardware threads taken care of asap.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote
Old 08-03-2014, 11:48 AM   #13 (permalink)
The Residential Loon
 
Spud1200's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: England, UK
Posts: 2,087
Default Re: Slow boards?

Quote:
That's like me. Wanna get them hardware threads taken care of asap.
The boards can be really slow at times yeah but with me, its to see what post are available and to catch up like a say. I do not like what so ever having my net down for example with my ISP. It kills me. Hence when I had a problem with the local Junction Box jumping the Signal & Connection hence I had to get BT out to fix it. The Street wiring was corroded and hence the had to fix that as well the underground Joint needed maintenance. I was offline for about four days and I was cringing.
Spud1200 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2014, 04:14 PM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default Re: Slow boards?

Le'sigh... Hit that during a reply, then make a new reply, then reload the board and it's down for 5-10 minutes... Now it's back...

Code:
Database error in vBulletin :

mysqli_real_connect(): (08004/1040): Too many connections
/home/tech-forums/public_html/forums/includes/class_core.php on line 1148

MySQL Error   : 
Error Number  : 
Request Date  : Wednesday, September 24th 2014 @ 04:03:39 PM
Error Date    : Wednesday, September 24th 2014 @ 04:03:39 PM
Script        : http://www.techist.com/forums/newreply.php?do=postreply&t=272605
Referrer      : http://www.techist.com/forums/f84/hp-envy-laptop-keyboard-gets-extremely-hot-272605/
IP Address    : 97.73.80.14
Username      : 
Classname     : vB_Database_MySQLi
MySQL Version :
c0rr0sive is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2014, 04:45 PM   #15 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,506
Default Re: Slow boards?

yeah, posted about it in the mod boards again...

Also, might wanna remove your IP from there, c0rr0sive lol.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2014, 06:09 PM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default Re: Slow boards?

Not mine, it's a public proxy for my ISP. I don't have a true public IPv4 address.
c0rr0sive is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2014, 10:48 PM   #17 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,506
Default Re: Slow boards?

Quote:
Originally Posted by c0rr0sive View Post
Not mine, it's a public proxy for my ISP. I don't have a true public IPv4 address.
Fair enough; figured I'd let you know just in case.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2014, 04:28 PM   #18 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default Re: Slow boards?

So many damn database errors in the past 5 minutes. This time it said Vbulletin database error.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote
Old 09-30-2014, 04:36 PM   #19 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,506
Default Re: Slow boards?

Quote:
<!--
Database error in vBulletin :

mysqli_real_connect(): (08004/1040): Too many connections
/home/tech-forums/public_html/forums/includes/class_core.php on line 1148

MySQL Error :
Error Number :
Request Date : Tuesday, September 30th 2014 @ 04:24:47 PM
Error Date : Tuesday, September 30th 2014 @ 04:24:47 PM
Script : http://www.techist.com/forums/search.php?do=getnew
Referrer : Best Laptop Spec for Avid, Adobe etc.
IP Address :
Username :
Classname : vB_Database_MySQLi
MySQL Version :
-->
Same thing.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2014, 05:23 PM   #20 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default Re: Slow boards?

Mine didn't say too many connections this time, it just said error in database.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slow! Slow! Slow!!!!!!!! triplej_38118 Microsoft Windows and Software 3 08-11-2006 01:15 PM
Modifying Mother boards? Fefner Monitors, Printers and Peripherals 6 11-03-2004 04:04 AM
BTX boards a first look!!!! bobojuice Monitors, Printers and Peripherals 42 08-29-2004 07:14 AM
Over clocking Intel boards digital_darknes Overclocking and Modding 2 02-06-2004 11:53 AM
Help with Invision Power Boards Beaster Off Topic Discussion 3 09-22-2003 04:28 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.