siggy troubles with html - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-08-2008, 02:53 AM   #1 (permalink)
Inspired by Art
 
tastegw's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: PA
Posts: 1,400
Default

ill try to post a screen shot of this.

the problem happened when i was putting in html code for my sig.
i was trying to get the correct border colors and such, so i was editing and re-editing.

then the "save signature" button stopped responding. so now my signature as i see it is the rest of the page below my post...

how can i fix this if that save signature button will not work now, i cant even go just blank.

now if i use the option "dont show signatures" or "Show your signature" and leave that one unchecked, this does not appear.

anyone have any help as to fix the "save signature" button, its broken ;(

just to show this reply is in my sig for my screen shot.

once again, sorry for this.

im using quick reply here and leaving show signature unchecked
here is screen shot of the above.

__________________

__________________
tastegw is offline  
Old 12-08-2008, 04:53 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: siggy troubles with html

I fixed your sig

The edits are where I temporarily unchecked "Show your signature"
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 12-08-2008, 06:01 AM   #3 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,301
Default Re: siggy troubles with html

Problem: The overall size of the sig is too big. I am eyeballing it since it is not an image I can pull up the properties on, but it looks to be a little too tall.

Please try to get it within the 120 height limit.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is online now  
Old 12-08-2008, 10:11 AM   #4 (permalink)
Inspired by Art
 
tastegw's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: PA
Posts: 1,400
Default Re: siggy troubles with html

Quote:
Originally Posted by Trotter View Post
Problem: The overall size of the sig is too big. I am eyeballing it since it is not an image I can pull up the properties on, but it looks to be a little too tall.

Please try to get it within the 120 haight limit.
i tried my best to match pixel for size.

i hope this works for you, i think its 118 pixels tall.
__________________
tastegw is offline  
Old 12-08-2008, 10:16 AM   #5 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,301
Default Re: siggy troubles with html

Looks good.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is online now  
Old 12-08-2008, 10:48 AM   #6 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: siggy troubles with html

I thought we had HTML off in Siggy's cause of the fact that HTML can be used for illicit purposes?

Case in point the whole HJT log topic. Except with HTML on they dont have to go to the site. They can bring it here.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 12-08-2008, 11:50 AM   #7 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,301
Default Re: siggy troubles with html

Good point, Mak. I will look into it tonight. I may not shut it off for all, but allow it for members in the upper usergroup(s).

HTML had never been disabled for sigs except for new members (who aren't allowed sigs at all now).
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is online now  
Old 12-08-2008, 09:25 PM   #8 (permalink)
Inspired by Art
 
tastegw's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: PA
Posts: 1,400
Default Re: siggy troubles with html

thanks for the help trotter and Apokalipse and mak

when its avalable to me, ill just switch it out to an image

__________________
tastegw is offline  
Old 12-08-2008, 10:01 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: siggy troubles with html

superior file compression is superior

1.78kb PNG image, using a 7 colour index. And no JPG artifacts.

*edit*
or 17 colour index @ 2.15kb
__________________
Apokalipse is offline  
Old 12-11-2008, 12:47 PM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 54
Default Re: siggy troubles with html

How do I make my sig?
Can't find a section for it in the User CP
__________________

Valdeam is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please help with HTML Ebay listing, auction description runs off into the rest of the Mr. LL Programming 5 08-27-2008 03:40 PM
Posting Form data to HTML page kizzeith Programming 15 02-03-2008 06:54 AM
Optional Closing Tags in HTML komlom Programming 7 10-08-2007 10:14 AM
Just heard of Dreamweaver cs3. Replacement for html and css? stainer711 Web Graphics and Design 17 06-19-2007 08:27 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.