Question about posts - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-05-2012, 05:19 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
spacecadet11's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Canada
Posts: 194
Smile Question about posts

Hello..I have noticed that when I post..some times I get replies. When I do I have set things up to where I get email notification messages sent to me when someone does reply. Problem is...it might be a couple days..maybe less..and the same email notification is sent to me. Why? can that issue be fixed?

It is both redundant and it fills up my inbox with email messages I have already gotten..so if someone can recommend a fix..I would be grateful.

Thanks for any and all responses
Bye
SC
__________________

spacecadet11 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2012, 06:29 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Veraster's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Houston TX
Posts: 304
Default Re: Question about posts

On my android phone, it instantly sends me an email the second someone replies. If you're using an iphone, iphones lack the ability to instantly know when you have an email. It has to check for emails at pre-defined intervals. Or at least my iphone 2g didn't have the ability to update in realtime whenever I used it.

If you're using outlook, the only way to get new emails is to hit f9 and do a send/receive. So only androids seem to be able to update in realtime.
There's probably a copyright for it and only android users are allowed to have it. I hate intellectual property rights for this reason. I know you have to have it in order to make everything fair but it adds to the inconvenience of your everyday computer use by taking everything useful away.
__________________

Veraster is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2012, 09:47 PM   #3 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,303
Default Re: Question about posts

Also, sometimes the site is slow about sending emails. I get instant notifications for reported posts/threads and private messages, but at time they can be anywhere from a few minutes to several hours behind the actual event.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
looking at old posts joshd Off Topic Discussion 15 06-17-2006 02:02 AM
Looking at some old posts, when... ATIRAGEPRO Off Topic Discussion 7 10-27-2004 08:23 PM
trying 2 see if I can use JS in posts... winblowz Off Topic Discussion 5 07-03-2004 05:04 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.