Problems posting! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-03-2008, 04:11 PM   #1 (permalink)
Formerly known as BuggyVeyron
 
Ewc1307's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: England
Posts: 423
Send a message via MSN to Ewc1307
Default Problems posting!

Ok, this is not the first time this has happened to me...and i'm presuming one or two other people have had this issue due to the odd duplicate thread, but after taking my time typing up a new thread it doesn't post!

Yes i know if you can read this it's working but it doesn't always happen, just too much than it should.

All i see is the image below:

[IMG][/IMG]
__________________

__________________
Ewc1307 is offline  
Old 04-03-2008, 04:14 PM   #2 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Problems posting!

Happens to me alot, but it actually does go through.
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 04-03-2008, 04:16 PM   #3 (permalink)
Formerly known as BuggyVeyron
 
Ewc1307's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: England
Posts: 423
Send a message via MSN to Ewc1307
Default Re: Problems posting!

Post didn't go through though as far as i can tell...
__________________
Ewc1307 is offline  
Old 04-03-2008, 04:31 PM   #4 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Problems posting!

Then press back and submit it again. If it doubles up, tell mod to delete it.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 04-03-2008, 04:35 PM   #5 (permalink)
Formerly known as BuggyVeyron
 
Ewc1307's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: England
Posts: 423
Send a message via MSN to Ewc1307
Default Re: Problems posting!

Already tried that bud...nothing there...

Have also seen a double post in the last 15-20 mins too...same issue?
__________________
Ewc1307 is offline  
Old 04-03-2008, 04:39 PM   #6 (permalink)
Grandfather of Techist

¯\_(ツ)_/¯
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default Re: Problems posting!

We have been having some server issues. Larry and DMo are in the process of seeing about new hosts and/or trying one or two out. Basically, you are experiencing some of Tech-Forums growing pains.

When I get this, I usually refresh it. Sometimes it takes a couple of times, but it usually comes back.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 04-03-2008, 04:49 PM   #7 (permalink)
Formerly known as BuggyVeyron
 
Ewc1307's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: England
Posts: 423
Send a message via MSN to Ewc1307
Default Re: Problems posting!

As long as they're aware that'll do for me

Ta Trot-meister
__________________
Ewc1307 is offline  
Old 04-03-2008, 04:56 PM   #8 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Problems posting!

Thats odd, never happens to me.
Ste is offline  
Old 04-03-2008, 05:01 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Problems posting!

Happens to me too, but thats when I'm reporting stuff like spammers or double posters, don't think those go through though

but as with posts that happens also but hitting back, then refresh and it shows up, so I assume those go through
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 04-04-2008, 12:11 PM   #10 (permalink)
PeugeotEnthusiast
 
NayNay1991x's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: United Kingdom, Leicester
Posts: 2,081
Send a message via MSN to NayNay1991x
Default Re: Problems posting!

Doesnt Happen to me either lol
__________________

__________________
http://instagram.com/nay206pug#
NayNay1991x is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
crazy booting problems (emphasis in the "s") damiancds Hardware Repairs and Troubleshooting 3 04-02-2008 06:53 PM
Apple Acknowledges Some MacBook Hard Drive Problems Osiris Apple and Mac 7 04-02-2008 06:27 AM
problems viewing some webpages sehana Internet Software and Browsers 4 07-30-2007 03:41 PM
AVG Free problems,, TomW Viruses, Spyware and Malware 4 05-08-2007 09:08 AM
Some MacBooks May Have Battery Problems Osiris Apple and Mac 0 04-27-2007 05:50 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.