Odd behavior IE10 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-07-2013, 09:31 AM   #11 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2013
Location: UK
Posts: 137
Default Re: Odd behavior IE10

Quote:
Originally Posted by Trotter View Post
IE10 may be great but I have encountered problems in certain situations thus far in my experience with it.
Problems like what, Sir?
__________________

Horror is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2013, 03:58 AM   #12 (permalink)
Minecraft Veteran
 
Thorax_the_Impaler's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: 127.0.0.1
Posts: 352
Default

This issue is also happening on IE8, so I would assume it's also plaguing 9. Just in case it helps.
__________________

Thorax_the_Impaler is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2013, 12:12 PM   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2013
Location: UK
Posts: 137
Default Re: Odd behavior IE10

Quote:
Originally Posted by Horror View Post
Problems like what, Sir?
Hi, I still visit this forum.
Horror is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2013, 05:06 PM   #14 (permalink)
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Pacific NW
Posts: 164
Default Re: Odd behavior IE10

Thanks for the reports folks. We've Identified the issue and are working to find a solution. There's a problem with the way IE reads some some facebook integration scripts. Until this is fixed, you might try Firefox or Chrome...
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2013, 05:46 PM   #15 (permalink)
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Pacific NW
Posts: 164
Default Re: Odd behavior IE10

We've made a change and believe it should solve the issue for IE users. For those having trouble, delete your temp internet files (empty your browsers cache) and then reboot please. Let me know how it goes...
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2013, 06:36 PM   #16 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2013
Location: UK
Posts: 137
Default Re: Odd behavior IE10

Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
We've made a change and believe it should solve the issue for IE users. For those having trouble, delete your temp internet files (empty your browsers cache) and then reboot please. Let me know how it goes...
I've never had a problem accessing TF with iE.
Horror is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2013, 06:49 PM   #17 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,301
Default Re: Odd behavior IE10

I missed the replies.

Other than the loading issues here I have encountered similar issues with various sites (did not record them, though) as well as IE10 just not going anywhere when a URL was entered (IE9 worked fine on the rig, however).
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2013, 10:18 PM   #18 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Odd behavior IE10

Fixed
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2013, 11:57 AM   #19 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,276
Default Re: Odd behavior IE10

Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
Thanks for the reports folks. We've Identified the issue and are working to find a solution. There's a problem with the way IE reads some some facebook integration scripts. Until this is fixed, you might try Firefox or Chrome...
What kind of Facebook integration is there with this site?
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.