New Forum, New Post :) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-14-2008, 03:33 AM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,470
Default New Forum, New Post :)

everyone here?

well, it was not the smoothest move --- still a few bumps to workout... but its here.

please let us know if you have problems or issues with TF.

(well, you know what I mean)

thanks!!!
__________________

Larry is offline  
Old 08-14-2008, 03:44 AM   #2 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,506
Default Re: New Forum, New Post :)

Woo, site is working on the new servers! Congrats on the move.

Just one thing I noticed: the TF logo is broken.
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 08-14-2008, 03:51 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,470
Default Re: New Forum, New Post :)

yes... 1) it lets me (you) know you are on the new server
2) will fix later today

thanks for posting -- was getting worried
Larry is offline  
Old 08-14-2008, 04:08 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: New Forum, New Post :)

Fast fast fast!

well done and thank you!
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 08-14-2008, 04:35 AM   #5 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,506
Default Re: New Forum, New Post :)

Does seem a bit more responsive than it did before. Made a great site even better .
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 08-14-2008, 05:15 AM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Jorsoft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581
Default Re: New Forum, New Post :)

Feels very fast and responsive so far, especially in comparison to the old one. Good job!

EDIT: Larry I'm on MSN with Saxon (from the UK) and he says he cannot access the site, nor has he been able to. He gets vB errors whenever he tries to do so. What do you make of it?
__________________
Jorsoft is offline  
Old 08-14-2008, 06:13 AM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
Kharn's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 7,638
Default Re: New Forum, New Post :)

Fixed it, I left my macbook on an it was signed into TF at the same time as i was on my desktop that's whats caused the issue.

All fixed now an fast.
__________________
Visit this and do something for the world!
www.hackersforcharity.org

Want to do even more? Take a look here and join the fight on human trafficking.

Hear and you forget, see and you remember, do and you understand.

Kharn is offline  
Old 08-14-2008, 11:55 AM   #8 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: New Forum, New Post :)

Still cant upload Sig Pics.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-14-2008, 12:05 PM   #9 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: New Forum, New Post :)

nice!!!
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 08-14-2008, 12:09 PM   #10 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,303
Default Re: New Forum, New Post :)

JPEGs don't want to upolad for avatars, still.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is online now  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
POST Troubleshooting Guide SYL\X/3K Hardware Repairs and Troubleshooting 7 03-07-2009 11:24 AM
Networking Forum Guidelines: Please Read Ethereal_Dragon Computer Networking and Internet Hardware 0 10-06-2006 07:49 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.