log in issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Thread Tools Display Modes
Old 07-26-2011, 01:00 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
braz's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: Chicago, IL
Posts: 1,122
Default log in issue

When I log in, it logs me in, but then on the right it still shows me signed out, but when I click forum on the top, it shows me logged in on the side and I can access my profile and stuff. Might just be a bug?


braz is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2011, 01:22 PM   #2 (permalink)
Private Joker
carnageX's Avatar
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 23,130
Default Re: log in issue

Happens to me too when I try to log in while on the portal page. Using Chrome.

Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2011, 10:09 PM   #3 (permalink)

Baez's Avatar
Join Date: Sep 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 6,985
Default Re: log in issue

The portal page isn't attached to the forum at all. It just uses the design. That was Larry who put it there and until the entire page is changed nothing can be done.

Baez is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Microsoft Says Battery Issue Isnít An Issue Osiris Monitors, Printers and Peripherals 0 02-08-2010 10:57 PM
Ram Issue jenningsad Hardware Repairs and Troubleshooting 2 10-28-2009 10:59 AM
new build issue - DS3 mobo issue?? Mjmitch2 Hardware Repairs and Troubleshooting 11 09-28-2006 07:45 AM
Power Issue or Mobo Issue?? cloggydog Hardware Repairs and Troubleshooting 5 10-06-2005 09:09 AM
Ram issue or Motherboard Issue PhantomWare1 Monitors, Printers and Peripherals 8 07-09-2004 10:06 AM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.