Location flags - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-26-2007, 05:27 PM   #11 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Location flags

Quote:
Originally Posted by nickm926
can people who are banned have n00b on their flag?
I opt for a bright yellow one that says "FAIL" across it.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 09-26-2007, 07:00 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Location flags

Quote:
Originally Posted by Trotter View Post
I opt for a bright yellow one that says "FAIL" across it.
that works too... or something that says Idiot Techie... but i like FAIL better
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 09-27-2007, 10:12 AM   #13 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: Location flags

or "OWNED"
Nick is offline  
Old 10-06-2007, 03:37 AM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: Location flags

I like the idea.

__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-06-2007, 06:11 AM   #15 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Location flags

^^^ Showoff.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 10-06-2007, 11:12 AM   #16 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Location flags

^ lol!!!
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 10-08-2007, 11:18 AM   #17 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: Location flags

__________________

Nick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Basic Virus location question Haoming Viruses, Spyware and Malware 1 07-28-2007 08:53 AM
moving lime wire to another location on computer Blueprint New Systems | Building and Buying 2 07-25-2007 09:25 PM
How to adjust the location of the form in runtime in vb.net biz_me Programming 2 07-23-2007 10:31 PM
dual channel memory location edwardopowers New Systems | Building and Buying 5 05-06-2007 02:11 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.