Issues posting pics - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-04-2014, 03:06 PM   #1 (permalink)
Lord Techie
 
Omoplata's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Planet Animosity
Posts: 9,485
Default Issues posting pics

I am clicking on the 'insert image' button, pasting in the link and can see it when I paste it, but then when i preview the message, it is gone. Any ideas?
__________________

__________________
Behold the field in which I grow the f**ks that I give and notice that it is barren.
Omoplata is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2014, 03:11 PM   #2 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,505
Default Re: Issues posting pics

Like I said in the PM, try just manually typing out the [img] tags and see if that works or not.
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2014, 07:49 PM   #3 (permalink)
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Pacific NW
Posts: 164
Default Re: Issues posting pics

test...



Seems to be working for me in chrome. What browser are you using and that is the image url you are trying with?
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2014, 08:13 PM   #4 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,505
Default Re: Issues posting pics

I think it's just his work blocking the images for him when he posts them. He and some other people have the same issue because they're all posting from work during the day.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2014, 09:22 AM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2013
Location: UK
Posts: 137
Default Re: Issues posting pics

Horror is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2014, 09:23 AM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2013
Location: UK
Posts: 137
Default Re: Issues posting pics

Hmmmm I think we should have the option to insert the picture from a file on our pc rather than the url, it's a lot easier cos you can just save an image from the pc and insert it xD
Horror is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2014, 09:27 AM   #7 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,505
Default Re: Issues posting pics

You can. There's an attachment option in the full post page (the "Go Advanced" button in the quick reply... or by clicking the 'Post Reply' button on the bottom left, or by quoting somebody).
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2014, 01:19 PM   #8 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,276
Default Re: Issues posting pics

Attachments do not show for me.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2014, 02:02 PM   #9 (permalink)
 
iFargle's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: United States
Posts: 4,024
Default Re: Issues posting pics

Me neither. Ben at least a month

Sent from my One using Tapatalk
__________________
7700k • 32GB RAM • 512GB 960 Pro • GTX 1080 • NCase M1
15" Retina MBP || 64GB Nexus 6P || 64GB iPad Air 2
Battle.net: iFargle #1561 || Steam/Origin: iFargle
iFargle is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2014, 02:17 PM   #10 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,505
Default Re: Issues posting pics

I've noticed that too... but I figured it was just me lol. Is it just a grey-screen for you guys that overlays the current screen?
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Project Pink - new pics in post #21 (56k warning.... many pics) Ethereal_Dragon Overclocking and Modding 46 05-19-2008 05:51 PM
post your fav. "o rly" and "ya rly" pics here, round 2! **PICS** molsen Off Topic Discussion 12 06-15-2007 11:46 PM
new mobo posting issues ssyidos Monitors, Printers and Peripherals 8 07-15-2005 01:09 PM
Pics! Pics! and only Pics! hardmachine Off Topic Discussion 1 05-20-2003 05:37 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.