images on posts - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-14-2004, 09:44 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Thumbs down images on posts

Is it just me, or did ya'll make it so we can't post images to the boards anymore? only links?.. well, I don't like that one bit, and I see no reason for it.. You can make a limit on image sizes and amount of images per post if you were worried about that..
__________________

Demalii is offline  
Old 10-14-2004, 10:04 AM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

I think its beter this way. Lots of people post 1600x1200 screenshots. It takes a while to load especially with dial-up and it fills the entire page and you need to scroll left-right.

yeah, maybe there should be a size limit or something....but rules don't really work, lots of people don't read them.

I think there should be some PHP script wich only allows 100KB max images for example.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-14-2004, 02:00 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

well that's what I did on my board, nothing larger than an 800x600 can be posted, although.. size of course will matter, but i'm sure there's scripts for that. I usually just post a *56k* in the subject line which will let people know.. but then again it'll still take forever to load the images for them where they could just click it one by one.. it's cool, that was just my opinion hehe
Demalii is offline  
Old 10-14-2004, 05:26 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Dave's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: "Almost Heaven" USA
Posts: 4,866
Send a message via AIM to Dave Send a message via Yahoo to Dave
Default

Graphics are ON, but they have a size limitation now.

Dave
Dave is offline  
Old 10-14-2004, 11:19 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

w00t.. but why is it when i posted they only came up as urls?.. does it check the images when a members looks at the post and if they excede the limit, they change to urls? hmm kinda cool
Demalii is offline  
Old 10-15-2004, 02:03 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 309
Send a message via Yahoo to sippin codeine
Thumbs down

I also noticed that when a user attaches an image file, I click the link and it wants to download the image, on other boards I visit it opens in the browser automatically. Just a suggestion.
__________________

__________________
**[System specs]**

Delphi Enterprise 6 - 7
VB 6.0 - 2005 EE
sippin codeine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.